Työpaikat

Digitaalisen viestinnän asiantuntija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Fngo ry on 300 kehitysjärjestön yhteistyöjärjestö ja globaalien kehityskysymysten asiantuntija. Viestimme, koulutamme, kasvatamme, tuemme ja vaikutamme, jotta elämä olisi reilumpaa – ihan kaikkialla.

Etsimme viestintämme vahvistukseksi tehokasta digitaalisen viestinnän asiantuntijaa tukemaan ja kehittämään Fingon näkyvyyttä ja vuorovaikutusta sosiaalisen median kanavissa sekä muualla verkossa. Työsuhde on vakituinen (37,5h/ viikko) ja alkaa mahdollisimman pian.

Tehtävässä toimit Fingon sosiaalisen median kanavien pääkäyttäjänä ja vastaat kanavien seurannasta ja kehittämisestä. Sisältöjen ideoinnissa ja kanavien ylläpidossa sinua tukevat muut Fingon asiantuntijat. Hallitset analytiikkatyökalujen käytön, osaat hyödyntää niistä saatavaa tietoa työsi tukena ja valmennat työkavereitasi sujuvasti sosiaalisen median kanavien ja verkkoviestinnän työkalujen käytössä. Monipuolisena viestijänä tuotat mielenkiintoisia sisältöjä eri kanaviin. Tehtäviisi kuuluu myös Fingon järjestämän Maailma kylässä -festivaalin sekä muiden tapahtumien viestinnän tukeminen.  

Tehtävässä tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Pidät langat käsissäsi hektisissäkin tilanteissa, nautit monipuolisista työtehtävistä ja työskentelet luontevasti erilaisissa työryhmissä ja verkostoissa.  

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus, sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä useamman vuoden kokemus sosiaalisen median kanavien ylläpidosta ja kehittämisestä sekä muusta verkkoviestinnästä. Arvostamme oma-aloitteista, itsenäistä ja vastuuntuntoista otetta työhön. Video- ja podcast-tuotannon sekä kuvankäsittelyn ja graafisen suunnittelun perusteiden hallinta, ruotsin kielen taito sekä globaalien kehityskysymysten tuntemus ovat eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään yhteiskunnallisesti vaikuttavaa viestintää mielenkiintoisten kehityskysymyksien parissa yhteistyössä suomalaisen järjestökentän kanssa sekä vastuullisen työn, jossa pääset uudistamaan koko organisaation digitaalista viestintää. Tarjoamme myös joustavat työajat, etätyömahdollisuuden sekä hyvinvointiasi tukevat työsuhde-edut.  

Perehdytämme sinut tehtäviisi sekä tarvitsemiisi ohjelmistoihin. Tukenasi on mukava, osaava ja innokas viestintätiimi sekä Fingon koko asiantuntijaverkosto. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Vallilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.   
 
Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sekä cv:si ja palkkatoivomuksesi 17.11.2019 mennessä rekry@fingo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Salla Peltonen, p. 050 317 6710.

Työpaikat

Oppimisen asiantuntija
B2B-myyjä
Viestijä ja markkinoija
Alueellinen kehitysyhteistyökoordinaattori
Varainhankinnan koordinaattori
Johdon assistentti, ulkoministerin kabinetti
Psykososiaalisen tuen suunnittelija
Aluepäällikkö
Taloushallinnon assistentti
Regional Finance and Administration Delegate (RFAD)
Toiminnanjohtaja (Varsinais-Suomen piiri)
Project Assistant
Project Coordinator
Koulu- ja oppilaitosyhteistyön koordinaattori
Finance and Events Officer
Digitaalinen varainhankkija
Country Director
JPO-tehtäviä YK-järjestöissä
Programme analyst (JPO)
Associate Professional Officer (JPO)
Varainhankinnan tiimikoordinaattori
Junior Professional Officer for the Safety + Health for All Flagship Programme (JPO)
International Trade Center Junior Professional Officer (JPO)
Ilmastoasiantuntija
Operations and Program Manager
Kampanja- ja viestintäkoordinaattori
Projektityöntekijä (opettaja/opettajaksi opiskeleva)
Humanitarian Child Protection Officer (JPO)
Talousjohtaja

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.