Digitaalisen markkinoinnin suunnittelija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Digitaalisen markkinoinnin suunnittelija

Ilmoittaja

Pelastakaa Lapset ry

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Etsimme digitaalisen markkinoinnin suunnittelijaa Pelastakaa Lapset ry:lle tekemään parempaa maailmaa lapsille!

Pelastakaa Lapset on kansainvälisesti vaikuttava lapsen oikeuksia edistävä järjestö, laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Olemme nopea lasten auttaja, joka kuuntelee lapsen ääntä ja saa sen kuuluville. Osana Save the Children -järjestöä toimimme yli 120 maassa. Palveluksessamme työskentelee noin 300 ammattilaista.

Varainhankintatiimi kuuluu osaksi yli kahdenkymmenen hengen viestintä- ja varainhankintayksikköä. Varainhankinta vastaa järjestön yksityis-, yritys- ja säätiövarainhankinnasta, joiden tuotoilla rahoitetaan Pelastakaa Lapset ry:n työtä hädänalaisten lasten auttamiseksi kotimaassa ja maailmalla.

Haemme nyt keskustoimistollemme Helsinkiin digitaalisen markkinoinnin suunnittelijaa.

Etsimme digitaalisen markkinoinnin suunnittelijaa Pelastakaa Lapset ry:lle tekemään parempaa maailmaa lapsille! Olet ammattitaitoinen digimarkkinoija ja verkkosisältöjen tuottaja. Tiedät, miten kirjoitetaan sähköposti, jota ei voi jättää avaamatta. Tekemäsi somemainoksen ohi ei skrollata pysähtymättä. Sinun tekstisi vaikuttavat, vakuuttavat ja herättävät tunteita.

Tueksesi ja lähimmiksi työkavereiksesi saat varainhankinnan kampanjatiimin, johon kuuluu lisäksesi kolme henkilöä. Yhdessä suunnittelemme ja toteutamme monikanavaisia kampanjoita, kuten Pelastakaa Lasten joulukeräystä kotimaan lapsille ja hätäapukeräyksiä hädänalaisille lapsille maailmalla. Sinä olet tiimimme sisällöntuottaja, digimarkkinoija ja digitaalisten lahjoituskanavien kehittäjä.

Vastuullasi on aineettomien lahjojen nettikauppa, jonka ylläpidosta, markkinoinnista ja tuotosta vastaat. Vastaat myös muiden nimettyjen digitaalisten varainhankinnan kanavien ylläpidosta ja kehittämisestä.

Yksin sinun ei tätä tarvitse kuitenkaan tehdä, tiimissämme on myös toinen sisällöntuottaja, joka vastaa kanssasi digimarkkinoinnista ja sen kehittämisestä. Lisäksi apunamme on myös muita ammattitaitoisia kumppaneita. Yhteinen tavoitteemme on kasvattaa lahjoittajien määrää ja lojaliteettia, jotta yhä useampi lapsi saisi apua.

Toivomme sinulla olevan kokemusta tuloksellisesta digitaalisesta markkinoinnista, varainhankinnasta tai myynnistä. Osaat kirjoittaa vaikuttavasti eri kohderyhmille, eri digitaalisiin kanaviin. Omaat visuaalista silmää ja hallitset kuvankäsittelyn perustaidot (Adobe Photoshop, Indesign).

Osaat käsitellä ja luoda verkkosivuja (Wordpress). Omaat valmiudet some-mainonnan (Meta Business Suite) ja sähköpostimarkkinoinnin (Liana) toteuttamiseen. Suhtaudut ennakkoluulottomasti uusien järjestelmien opetteluun ja kehittämiseen. Videon käsittelytaidot ovat eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, jossa pääset kehittymään ja oppimaan uutta. Tiimissämme on rento ja hauska ilmapiiri, vaikka työskentelemmekin vakavien aiheiden äärellä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut arvoihimme ja siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Yksikkömme toimipiste sijaitsee Koskelantiellä Helsingissä, mutta tiimimme tekee yhteisin, joustavin pelisäännöin töitä hybridinä.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa sopimuksen mukaan, aikaisintaan elokuussa.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES-sopimuksen mukainen, taso määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Esitäthän hakemuksessa palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 31.5. mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa kampanjapäällikkö Mari Asu p. 0505209754, soittoajat: keskiviikkona 24.5. klo 14.00. tai maanantaina 29.5. klo 14.00.

Hae paikkaa