Työpaikat

Digitaalinen varainhankkija

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme nyt Keskustoimistollemme Helsinkiin Digitaalista varainhankkijaa.

Digitaalisena varainhankkijana toteutat varainhankintakampanjoita digitaalisissa kanavissa  ja osallistut varainhankinnan markkinointiin. Työtäsi on tavoittaa oikeat kohderyhmät digitaalisissa kanavissa kustannustehokkaasti analytiikkaa hyödyntäen.

Sinulla on kokemusta tai soveltuva koulutus markkinointi- tai varainhankintakampanjoiden hands on -toteuttamisesta digitaalisessa mediassa aina teksti- ja kuvasisältöjen luonnista verkkosivujen, some-kampanjoiden ja sähköpostimarkkinoinnin luontiin, optimointiin ja tulosten seurantaan.

Työssäsi pääset tekemään jatkuvaa digitaalista kampanjointia sinulle nimettyjen keräysten (esim. aineeton lahja Pelastakaa Lapset Toivekauppa) tulosten kasvattamiseksi. Osallistut myös humanitaaristen keräysten ja muiden monikanavaisten varainhankintakampanjoiden toteuttamiseen digitaalisissa kanavissa. Työskentelet tiiviisti varainhankinnan kampanjapäällikön kanssa ja olet tärkeä osa ammattitaitoista varainhankinnan tiimiämme.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, kokemus tuloksellisesta digitaalisesta markkinoinnista tai digivarainhankinnasta on suuri etu. Olet analyyttinen, idearikas ja aikaansaava tiimipelaaja. Sinulla on hyvät viestintä- ja kirjoitustaidot (suomi, englanti).  Omaat visuaalista silmää ja hallitset kuvankäsittelyn. Videon käsittelytaidot ovat eduksi. Osaat käsitellä ja luoda verkkosivustoja (esim. WordPress -sisällönhallintaohjelmisto on sinulla hyvin hallussa). Omaat valmiudet some-kampanjoiden sähköpostimarkkinoinnin, hakusanamainonnan ja -optimoinnin operatiiviseen toteuttamiseen.

Tarjoamme sinulle varainhankinnan paraatipaikan arvostetussa ja erittäin hyvämaineisessa lastensuojelujärjestössä. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja pystyt itse vaikuttamaan vastuualueesi kehittämiseen. Tarjoamme sinulla työn, jonka tulokset auttavat hädänalaisia lapsia Suomessa ja maailmalla.

Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut arvoihimme ja siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Tehtävä on vakinainen. Työ alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.3.2020.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 5.2.2020 mennessä. Esitäthän hakemuksessa palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sonja Kopponen puh. 050 433 1284.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.