Työpaikat

Assistentti

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Kriisinhallintakeskus CMC Finland hakee assistenttia henkilöstö- ja operaatiotukiyksikköönsä vakituiseen virkasuhteeseen 1.1.2021 alkaen.

Assistentti huolehtii siviilikriisinhallinnan asiantuntijoiden palvelussuhdeasioista (nimitykset, vuosiloma, palkkaus, operaatioon lähtö- ja kotiutustehtävät) sekä osallistuu ostolaskujen käsittelyyn, budjetti- ja määrärahaseurantaan sekä operaatiossa olevien asiantuntijoiden matka- ja kululaskujen käsittelyyn. Assistentti toimii myös turvallisuusselvitys- ja vakuutusasioiden yhteyshenkilönä. Lisäksi assistentti avustaa henkilöstöasiantuntijoita palvelussuhteisiin liittyvissä käytännön asioissa sekä toimii muiden Kriisinhallintakeskuksen assistenttien sijaisena.

Tarkempi kuvaus tästä tehtävästä, palkkauksesta ja hakumenettelystä löytyy valtiolle.fi-portaalista ID-numerolla 26-1293-2020.

Hakuaika tehtävään päättyy 28.10.2020 kello 16.15.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.