Työpaikat

Asiantuntija Ylitse MentorApp-toimintaan

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

SOS-Lapsikylän Ylitse MentorApp-toiminta on nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu digipalvelu, jossa lastensuojeluun, päihteiden ongelmakäyttöön ja mielenterveyteen liittyvistä asioista voi keskustella luotettavasti koulutettujen kokemusasiantuntijoiden kanssa.

Palvelu on kehitetty osana SOS-Lapsikylän Ylitse-hanketta (STEA 2016-2019), joka keskittyi kehittämään ratkaisuja lastensuojelun ylisukupolvisten asiakkuuksien vähenemiseen. MentorApp –toimintaan saadaan STEA kohdennettua yleisavustusta (AK).

Monipuolinen asiantuntijatehtävä sisältää Ylitse MentorApp -sovelluksen ylläpidon ja kehittämisen koordinointia (Emme etsi sovelluskehittäjää/koodaria, mutta em. alan ymmärrys on eduksi). Toiminnasta tiedottamista ja markkinoinnin suunnittelua, yhteistyöverkostojen ylläpitoa, toiminnan dokumentointia, raportointia ja arviointia. Valittava henkilö toimii lisäksi asiantuntijana SOS-Lapsikylän nuorten itsenäistymisen tukemiseen liittyvissä kysymyksissä ulkoisesti ja sisäisesti.

Lisäksi tehtäviin kuuluu vapaaehtoisten mentoreiden rekrytointia ja koulutusta, sekä mentoreiden työnohjausta ja tukemista. Ylitse MentorApp -toiminnan pohjalle rakentuvien koulutuksien järjestämistä ja toteuttamista ammattilaisten työn tueksi.

Työssä onnistuminen edellyttää kokemusta hanketyöstä, vapaaehtoistyön koordinoinnista, verkostoitumisesta, tapahtumajärjestämisestä, sekä viestinnän ja markkinoinnin suunnittelusta.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, sekä arvostamme ymmärrystä ylisukupolvisesta lastensuojelutarpeesta ja lastensuojelusta itsenäistyvien tukemisesta. Sosiaalityöntekijän pätevyys katsotaan eduksi.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 10.8.2020 mennessä. Lisätietoja antaa perjantaina 7.8. klo 14.00-16.00 Tuomo Valve numerossa 0400 698039.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.