Työpaikat

Animaattori

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Oletko innostunut animaatioiden tekemisestä? Onnistuuko sulta Adoben ohjelmien käyttö kuin tanssi Jorma Uotiselta? Ootko hyvä tyyppi? No tuuhan meille töihin!

Väestöliiton Poikien Puhelin etsii tiimiinsä animaattoria animaatioiden ja videoiden tuottamiseen, suunnitteluun ja editointiin. Tehtäväsi on olla mukana tuottamassa ja suunnittelemassa Poikien Puhelimen videosisältöjä osana Poikien Puhelimen tiimiä. Pääasialliset tehtäväsi liittyvät animaatioiden ja videoiden tekoon ja editointiin. Käytössäsi ovat työhön soveltuvat välineet sekä graafikon luomat animaatiohahmot. Voit olla opintojen loppuvaiheessa, vasta valmistunut tai jo pidempään alalla toiminut osaaja. Tärkeintä on, että käytännön osaamista editoinnista ja animaatioiden tekemisestä löytyy, ja kykenet olemaan luova ja tehokas. Tässä duunissa ei paljon pipoa kiristellä, miksi nuorekas mielenmaisema ja pilke silmäkulmassa ovat plussaa.

Väestöliiton Poikien Puhelin on alle 20 -vuotiaille pojille ja nuorille miehille suunnattu auttava puhelin- ja chat-palvelu. Palvelun tarkoitus on tarjota pojille ja nuorille miehille mahdollisuus keskustella mistä vain ja tuottaa heidän tarpeisiinsa ajankohtaista tietoa heitä kiinnostavista asioista. Vuoden 2020 keskiössä ovat nuorten taloudenhallintataidot, joiden lisäksi tuotamme videosisältöä mm. murrosiästä, seksuaalisuudesta, ihmissuhteista, mielenterveydestä, harrastuksista sekä arjen hallinnasta.

Edellytämme sinulta sujuvaa osaamista seuraavien ohjelmien käytössä:

  • Adobe Character Animator
  • Adobe Photoshop
  • Adobe Premier Pro

Lisäksi arvostamme projektinhallintataitoja sekä kokemusta nuorille tuotetuista sisällöistä.

Tehtävä on määräaikainen ja täyspäiväinen, (35 h 25 min viikossa, joustava työaika). Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 5 ja palkkaus on 2 400–2 900 euroa/kk, osaamisesta ja edellisestä kokemuksesta riippuen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, toivomme kuitenkin, että olet käytettävissä 7.1.2020 alkaen ja päättyy 31.12.2020. Tehtävään sovelletaan 3 kk:n koeaikaa.

Hae tehtävää tästä viimeistään 30.11.2019 klo 23:59 mennessä. Muista liittää vapaamuotoinen hakemus ja liittää CV mahdollisine suosituksineen sekä linkki aikaisemmin tehtyihin video- ja/tai animaatiotuotoksiin. Hae tehtävää pian, sillä voimme kutsua haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä!

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa Poikien Puhelimen palvelupäällikkö Anders Huldén, 040 669 5019, anders.hulden@vaestoliitto.fi.

 

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.