Tule mukaan maailma.netin lukijaraatiin! | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Tule mukaan maailma.netin lukijaraatiin!

HANKE ON PÄÄTTYNYT!

****

Maailma.net toteuttaa vuosina 2017–2018 ulkoministeriön viestintä- ja globaalikasvatustuella Kehityksen edistysaskeleita -juttusarjan, jossa käsitellään sitä, mitä hyvää kehitysmaissa on tapahtunut viime vuosina. Tarkoituksena on kertoa kehitysmaista hyviä uutisia katastrofikeskeisten uutisten vastapainoksi. Juttujen toivotaan tavoittavan etenkin nuoria 16-vuotiaista 24-vuotiaisiin.

Haluamme kirjoittaa mahdollisimman hyviä juttuja ja siksi etsimme nyt vapaaehtoisia nuoria jäseniä lukijaraatiimme. Lukijaraadin tehtävänä on lukea juttusarjan jutut ja antaa niistä meille palautetta sähköisen kyselyn avulla. Palaute annetaan nimettömästi.

Juttusarjamme on jo loppusuoralla, mutta raatiimme ehtii yhä ilmoittautua. Yhteensä sarjassa julkaistaan 28 juttua.

Haluatko liittyä lukijaraatiin ja vaikuttaa maailma.netin juttuihin? Mikäli olet 16–24-vuotias, lähetä sähköpostia osoitteeseen teija.laakso(at)maailma.net, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lisätietoa juttusarjasta täällä:
Ideoita opettajille täällä:

Esimerkiksi koululuokat, opiskelijaryhmät tai yksittäiset kiinnostuneet voivat liittyä lukijaraatiin myös tilapäisesti. Valitse alapuolelta mielenkiintoisin juttu, klikkaa linkkiä ja anna palautetta! Linkki juttuun löytyy kyselystä.