Tiedotteet

Putous-UNICEF innosti mukaan lähes 5000 uutta kuukausilahjoittajaa

Putouksen kausi päättyi lauantaina kolmatta kertaa hyvän tekemiseen, kun suomalaisen komiikan kärkinimet omistivat illan maailman lasten auttamiselle.

Putouksen kausi päättyi lauantaina kolmatta kertaa hyvän tekemiseen, kun suomalaisen komiikan kärkinimet omistivat illan maailman lasten auttamiselle.

Putous-UNICEF –lähetyksessä nähtiin samalla ohjelman nykyinen tekijäkaarti viimeistä kertaa yhdessä, sillä useampi näyttelijöistä on ilmoittanut lopettavansa tähän kauteen. Lauantain lähetyksellä oli keskimäärin ennätykselliset 813 000 katsojaa.

Kolmen Putous-UNICEF –ohjelman aikana yhteensä noin 15 000 suomalaista on lähtenyt kuukausilahjoittajiksi.

"Iloitsemme jokaisesta uudesta kuukausilahjoittajasta ja toivotamme heidät lämpimästi tervetulleeksi mukaan muuttamaan lasten maailmaa paremmaksi", sanoo Suomen UNICEFin pääsihteeri Marja-Riitta Ketola.

"Matkamme Putouksen kanssa on ollut huikea. Olemme kiitollisia yhteistyöstä niin MTV3:lle, ohjelman tuottaneelle Yellow Film & TV:lle kuin koko näyttelijäkaartille. Erityiskiitos kuuluu ohjelmaa luotsanneelle Jaakko Saariluomalle, joka on ollut mukana paitsi ammattitaidolla myös suurella sydämellä."

Putous-UNICEF tarjoili lauantaina taattua hulvatonta menoa. Punaista mattoa pitkin UNICEF-gaalaan saapui niin aiempien kausien hahmoja kuin tunnettuja suomalaisia. UNICEFin hyvän tahdon lähettiläät Axl Smit ja Jorma Uotinen saapuivat myös paikalle, niin omassa persoonassaan kuin parodiahahmoina. Uutiskatsauksessa nähtiin vakuuttava Arvi Lind, joka lapsena on itse saanut UNICEFin apua, ja joka nyt vetosi katsojiin maailman lasten puolesta.

Ohjelmassa vierailtiin myös Krista Kososen matkassa Mosambikissa, sekä Jaakko Saariluoman mukana Myanmarissa tutustumassa lasten tilanteeseen ja UNICEFin työhön näissä maissa. Esimerkiksi Myanmarissa yksi lasten yleisimmistä sairauksista on malaria, jota olisi helppo ehkäistä nukkumalla malariaverkon alla. Yhden kuukauden kuukausilahjoituksella eli 12 eurolla saadaan esimerkiksi 3 malariaverkkoa.

Kuukausilahjoittajat mahdollistavat UNICEFin pitkäjänteisen työn heikoimmassa asemassa olevien lasten auttamiseksi ympäri maailmaa, joka päivä. Toimimme yli 190 maassa, ja työmme perustuu kokonaan vapaaehtoisiin lahjoituksiin.

Putous-UNICEFin voi käydä katsomassa MTV3:n Katsomossa: http://www.mtvkatsomo.fi/?progId=310529

Kampanjat Suomen UNICEF

Lue myös

Punainen logo, jossa kädet ylhäällä oleva ihmishahmo.

Lapsiin kohdistuvan väkivallan vastainen työ vakavasti alirahoitettu

Uusi raportti osoittaa, että vain pieni murto-osa virallisesta kehitysavusta ohjataan lapsiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseen.
Logo, jossa keltainen nuolikuvio ja teksti Taksvärkki ry, Dagsverket rf.

Nuoret eivät enää epäile kykyjään

Sambialaiset nuoret oppivat vaikuttamiskeinoja ja esiintymistaitoja Taksvärkki ry:n hankkeessa, jossa syrjäytymisvaarassa olevista nuorista kasvaa roolimalleja.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.