Olli Alanen Lasten ja nuorten säätiön toiminnanjohtajaksi | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Olli Alanen Lasten ja nuorten säätiön toiminnanjohtajaksi

Tuore toiminnanjohtaja siirtyy säätiöön Lastensuojelun Keskusliitosta.

Lasten ja nuorten säätiön uudeksi toiminnanjohtajaksi on nimitetty Olli Alanen. Hän aloittaa tehtävässä 1.3.2018 ja siirtyy säätiöön Lastensuojelun Keskusliitosta. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Kuntoutussäätiössä ja Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön Vamos-palveluissa. Koulutukseltaan Alanen on valtiotieteiden maisteri.

”Olen erittäin innostunut uudesta tehtävästä. Säätiö on tehnyt jo pitkään vaikuttavaa työtä nuorten hyvinvoinnin ja tulevaisuususkon vahvistamiseksi. On mahtavaa päästä tekemään tätä työtä yhdessä osaavan henkilökunnan ja kasvavan yhteistyöverkoston kanssa”, Alanen sanoo.

Säätiötä kolme vuotta luotsannut Tuula Colliander siirtyy tammikuun puolivälissä Helsinki Mission toiminnanjohtajaksi.

”Nuorissa on toivoa, aitoutta, viisautta ja iloa, jota maailma tarvitsee. Kiitän lämpimästi antoisista vuosista säätiön henkilökuntaa, luottamushenkilöitä sekä kaikkia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa olen saanut työskennellä. Arvokas työ nuorten paremman tulevaisuuden puolesta jatkuu säätiössä osaavissa käsissä”, sanoo Colliander.

Toiminnanjohtajan sijaisena toimii helmikuun loppuun asti säätiön talous- ja hallintopäällikkö Janne Halmekoski.

Lasten ja nuorten säätiön toiminnan ydin on nuorten elämäntaitojen vahvistaminen ja nuorten tukeminen oman paikan löytämisessä. Nuoret löytävät kokeilemisen kautta omia vahvuuksiaan, saavat rohkeutta toimia yhdessä muiden kanssa ja heidän itsetuntonsa ja sosiaaliset taitonsa vahvistuvat. Nuorille rakennetaan myös konkreettisia reittejä työelämään muun muassa harjoittelupaikkojen kautta yhteistyössä yritysten kanssa. Vuonna 2018 Lasten ja nuorten säätiön toiminnassa on mukana noin 33 400 nuorta ja yli tuhat opettajaa, taiteilijaohjaajaa ja muuta nuorten parissa työskentelevää ammattilaista sekä lukuisia tukijoita.

Lisää uusi kommentti