Tiedotteet

Haluatko SASK-lähettilääksi?

SASK kouluttaa tänä vuonna 50 kunnon työn lähettilästä, jotka voivat toimia SASKin äänitorvina omilla työpaikoillaan ja eri tapahtumissa ympäri Suomen.

SASK kouluttaa tänä vuonna 50 kunnon työn lähettilästä, jotka voivat toimia SASKin äänitorvina omilla työpaikoillaan ja eri tapahtumissa ympäri Suomen.

Koulutus alkaa perjantaina 9.5. klo 16.30 Helsingissä, jonka jälkeen siirrytään Decent Work Clubille Hakaniemen Cafe Mascotiin. Lauantain koulutus pidetään Suomenlinnassa.

Mukaan mahtuu 50 ay-liikkeen jäsentä. Valitsemme osallistujat pääosin ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta valintaan vaikuttaa myös ilmoittautuneiden ammattiliitto. Pyrimme siihen, että koulutukseen osallistuisi mahdollisimman tasapuolisesti SASKin toiminnasta kiinnostuneita ihmisiä eri ammattiliitoista. Pyrimme myös siihen, että osallistujia tulisi eri puolilta Suomea.

SASK maksaa osallistujien majoituksen, ruoan ja ohjelman. Pitkämatkalaisten osalta SASK kustantaa myös matkat Helsinkiin ja takaisin halvimman kulkuvälineen mukaan.

Valinnoista ilmoitetaan 30.4. mennessä.

Voit hakea koulutukseen SASK ry:n sivuilla olevalla lomakkeella.

Kuka voi hakea lähettilääksi?

Koulutus sopii kaikille kansainvälisestä vaikuttamisesta ja solidaarisuustyöstä kiinnostuneille ammattiliiton jäsenille. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen lähettiläät osaavat kertoa SASKin toiminnasta omissa yhteisöissään sekä osallistua kansainvälisiin kampanjoihin. Lähettiläillä on myös mahdollisuus toimia SASKin äänitorvina esimerkiksi radiossa, paikallismediassa tai erilaisissa tapahtumissa ympäri Suomen.

Mitä koulutus sisältää?

Koulutus on ennen kaikkea viestintä- ja vaikuttajakoulutusta. Esittelemme SASKin toimintaa maailmalla sekä kerromme tuoreimmista kampanjoista.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa antaa kehitysviestinnän koordinaattori Katri Blomster (katri.blomster@sask.fi).

Kampanjat

Lue myös

Lapsiin kohdistuvan väkivallan vastainen työ vakavasti alirahoitettu

Uusi raportti osoittaa, että vain pieni murto-osa virallisesta kehitysavusta ohjataan lapsiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseen.

Nuoret eivät enää epäile kykyjään

Sambialaiset nuoret oppivat vaikuttamiskeinoja ja esiintymistaitoja Taksvärkki ry:n hankkeessa, jossa syrjäytymisvaarassa olevista nuorista kasvaa roolimalleja.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.