Tapahtumat

SASK-keskusteluilta: Naiset vahvemmiksi – Kuinka Afrikassa edistetään naisten asemaa?

Järjestäjä
Paikkakunta
Verkkotapahtuma
Alkamisaika
Päättymisaika

Tervetuloa mukaan SASK-keskusteluiltaan

Jokainen kuuntelee itsenäisesti SASKin Afrikka edellä podcast-sarjan neljännen jakson ’Naiset vahvemmiksi – kuinka Afrikassa edistetään naisten asemaa?’. Kokoonnumme kaikki yhdessä keskustelemaan aiheesta 21.4. klo 18–19.

Millainen asema naisilla on esimerkiksi Mosambikissa? Entä Somaliassa? Entäpä millaisia eroja on kaupungissa ja maaseudulla asuvien naisten välillä? Asenteet naisia sortavien rakenteiden taustalla ovat syvällä, mutta myös muutoksessa. Somaliassa naiskiintiöt parlamentissa ja Namibiassa metalli- ja rakennusliiton pääsihteeri Justina Jonas näyttävät esimerkkiä siitä, että tarvittavaa kehitystä tasa-arvotyössä kyllä tapahtuu. Mutta kuinka ay-liike voi edistää naisten asemaa? Keskusteluillassa mukana SASKin tasa-arvoasioiden asiantuntija Tarja Valtonen.

Podcastin kesto on 40 minuuttia.

Kuuntele podcast SASKin sivuilta.

Mukaan videokeskusteluun (21.4. klo 18–19) pääsee linkin kautta, joka laitetaan SASKin sivuille myöhemmin.

Kommentteja tai kysymyksiä podcastista ja sen käsittelemistä aiheista voi esittää etukäteen sähköpostitse susanna.haapalainen@sask.fi.  Kysymyksiä ja kommentteja pääsee esittämään myös keskusteluillassa.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.