Tapahtumat

Rauhanaseman leffakerho: Do Not Resist

Pääjärjestäjä
Paikkakunta
Helsinki
Alkamisaika
Päättymisaika

Keskiviikkona 18.10. Docventures pureutuu turvallisuuteen, kun viikon leffana on Do Not Resist. Tervetuloa Rauhanaseman leffakerhoon syventymään aiheeseen! Elokuvan katsomisen lisäksi pohdimme aseteollisuutta ja poliisin militarisoitumista. Keskustelua vauhdittavat asiantuntijakommentit.

Tarjoilut järjestetään nyyttäriperiaatteella, eli voit tuoda mukanasi syötävää itsellesi ja jaettavaksi. Talon puolesta tarjolla on pientä purtavaa ja alkoholitonta juotavaa.

"Palkitun Do Not Resistin karmaiseva väittämä on, että Yhdysvaltain ympäri maailmaa käymissä sodissa tarpeettomiksi jääneet taisteluvälineet levitetään Ase-Hulluilla päivillä pitkin jenkkien pikkukaupunkeja, jotta sotateollisuus voi perustellusti tuottaa uutta arsenaalia. Mitä turvallisuuden nimissä saa tai voi tehdä – ja kaivataanko Suomeenkin järeämpiä keinoja yhteiskuntajärjestyksen turvaamiseksi?"

Tapahtuma Facebookissa

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.