Tapahtumat

Maïmouna Jallow -keskustelutilaisuus

Järjestäjä
Paikkakunta
Helsinki
Alkamisaika
Päättymisaika

Tervetuloa aamiaistilaisuuteen pe 1.11. klo 9–10.00 tapaamaan Maïmouna Jallowia, Nairobissa asuvaa tarinankertojaa ja journalistia. Hän on taide- ja mediaorganisaatio Positively African johtaja ja hän osallistuu Suomessa kansainväliselle SamovaFEST -tarinankerrontafestivaalille 29.10.–3.11.

Aamiaistilaisuudessa on ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla Maïmounan tarinointia sekä keskustella hänen työstään ja ajatuksistaan vastavuoroisesti. Maïmounan  sanoin: “Uskon, että sanoilla on merkitystä! Ne auttavat muokkaamaan maailmaa - kuinka me ymmärrämme ja käsittelemme sitä.” Tilaisuus on englanninkielinen ja järjestetään Fingon Amazon-koulutustilassa (Elimäenkatu 25–27, 6. kerros).

Positively African tuo esiin Afrikan rikasta kulttuuria. Se on organisaatio, jonka tarkoituksena on inspiroida, yhdistää erilaisista taustoista tulevia taiteilijoita ja yleisöjä vuorovaikutukseen. Positively African yrittää kiteyttää kaiken sen, mikä on myönteistä Afrikan mantereella ja pyrkii rakentamaan taiteen avulla perustan paremmalle tulevaisuudelle.

SamovaFEST on kansainvälinen tarinankerrontafestivaali Helsingissä 29.10.–3.11. Festivaalilla nähdään esityksiä, työpajoja ja tapahtumia identiteetistä. Maïmouna Jallow esiintyy torstaina 31.10. Taidemuseo Artsissa klo 18.00 ja Koko-teatterilla lauantaina klo 18.30.

Date and time: 1.11.2019 09:00–10:00
Address: Amazon-koulutustila, Elimäenkatu 25–27, 6. kerros
Locality: Helsinki
Event language: English
Fee: free event
Final registration day: 30.10.2019
Organiser: Samova ry ja Fingo

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.