Tapahtumat

Kirjanjulkistustilaisuus: Hyvinvointivaltion vastaisku

Järjestäjä
Paikkakunta
Helsinki
Alkamisaika
Päättymisaika

Aika: 31/10/2017 16:30 - 18:00

Tapahtumapaikka: Kaisa-talon Kirja & Kahvi

Hyvinvointivaltion vastaisku -kirja julkistetaan Helsingissä Kaisa-talon Kirja & kahvi -kahvilassa tiistaina 31.10. kello 16.30.

Yhteiskunnallinen ajattelu kiertää kehää. Oikeisto kierrättää 1800-luvun sloganeita yksilöstä ja vapaista markkinoista. Vasemmisto on jumiutunut Karl Marxiin ja sosiaalidemokratiaan. Talous köhii ja ihmiset voivat huonosti. Talouden ja politiikan saralla on vallinnut pitkään ajatusten monopoli. Antti Jauhiainen ja Joona-Hermanni Mäkinen näkevät markkinatalouden ja edustuksellisen demokratia parasta ennen -päiväyksen umpeutuneen jo aikoja sitten. On etsittävä uusia ratkaisuja työelämän umpikujiin ja ilmastonmuutokseen.

Antti Jauhiainen on Parecon Finlandin perustajia ja järjestön puheenjohtaja, Joona-Hermanni Mäkinen on järjestön varapuheenjohtaja. He ovat Ylen Mitä maksaa -sarjan vieraina jaksossa Mitä on osallisuustalous?

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.