Eetti Academic Society -ryhmän syksyn tapaamiset | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Eetti Academic Society -ryhmän syksyn tapaamiset

Järjestäjä

Eettisen kaupan puolesta ry

Paikkakunta

Hybriditapahtuma

Alkamisaika

Päättymisaika

Aika: 28.8.2023 klo 17:00–18.10.2023 klo 19:00
Tapahtumapaikka: Eetin toimisto (Globaalikeskus) + etäosallistuminen
Siltasaarenkatu 4, 7. krs
00530 Helsinki

Tieteellisestä tutkimuksesta kiinnostuneiden vertaisryhmä

Teetkö opinnäytetyötä, kandia, gradua tai väitöskirjaa yritysvastuusta, kuluttamisesta tai oikeudenmukaisesta maailmankaupasta? Kaipaatko vertaistukea, lukuvinkkejä ja inspiraatiota tai kiinnostaako tutkittu tieto muuten vain? 

Eetti Academic Society on vapaamuotoinen keskustelukerho vastuullisuuteen liittyvän tieteellisen tutkimuksen parissa toimiville ja tutkimuksesta kiinnostuneille. EAS kokoontuu joka toinen kuukausi Eetin toimistolla (tai Zoomissa) Helsingin Hakaniemessä kuulemaan kiinnostavia alustuksia ja keskustelemaan mukavassa seurassa.

Syksyn 2023 tapaamiset

Ti 29.8. klo 17.3019.00
Alustus: Anna Härri

Miltä tekstiiliteollisuuden kiertotalousratkaisut näyttävät intialaisten pienviljelijöiden vinkkelistä? Anna Härri LUT-yliopistosta päivittää verkostolle kiertotalouden sosiaalisia vaikutuksia käsittelevän väitöskirjansa tuoreimmat kuulumiset.

Ke 27.9. klo 17.30-19.00
Alustus: Riina Bhatia

Väitöskirjatutkija Riina Bhatia työskentelee kestävän tulevaisuuden tutkijana Teknologian tutkimuskeskus VTT:ssä, jossa hän tutkii innovaatiopolitiikkaa ja sen roolia oikeudenmukaisessa kestävyyssiirtymässä.

Ke 18.10 klo 17.30-19.00 
Alustus: Minja Orava

Miltä aseteollisuuden vastuullisuus näyttää? Sniikkerikirjeenvaihtajanakin tutuksi tullut Minja Orava jakaa tuoreita gradutuloksiaan.

Tule mukaan!

Miten pääset mukaan? Liity Eetti Academic Society -ryhmään FacebookissaVoit myös laittaa viestiä ryhmää koordinoivalle Maija Lumpeelle, yhteystiedot alla.

Ilmoittautuminen kuhunkin tapaamiseen tapahtuu FB-ryhmässä.

Lisätietoja:

Maija Lumme

maija.lumme@gmail.com