Tapahtumat

Digitaaliset ratkaisut kehitysyhteistyössä

Järjestäjä
Paikkakunta
Helsinki
Alkamisaika
Päättymisaika

Aika: 15.5.2019 09:00–10:30
Osoite: Lautatarhankatu 6, Kalasatama
Paikkakunta: Helsinki
Tapahtuman kieli: Suomi
Maksu: ilmainen
Järjestäjä: Plan International Finland

Viimeisen vuosikymmenen aikana Plan International Suomi on kehittänyt, valikoinut, testannut ja skaalannut lukuisia teknologioita kehitysyhteistyöohjelmien käyttöön. Näiden kokemusten perusteella olemme koostaneet reilun kymmenen ratkaisun paketin mm. seuraaviin kategorioihin: mobiili tiedonkeruu, liikuteltavat media-asemat, interaktiiviset ääni- sekä tekstiviestijärjestelmät, datan visualisointi ja paikkatiedon hyödyntäminen.

Digitaalisten ratkaisujen portfolion ideana on helpottaa hyödyllisten teknologioiden valikoimista, käyttöönottoa ja tukea järjestöissä sekä inspiroida kehitysalan toimijoita luomaan omiin tarpeisiin vastaavia ratkaisupaketteja.

Tilaisuudessa osallistujilla on myös mahdollista kokeilla itse kaikkia esiteltyjä teknologioita sekä jakaa omia kokemuksia ja vinkkejä muiden kanssa. Aikaisempi kokemus teknologian käytöstä kehitysyhteistyössä ei ole tarpeen: tervetulleita tilaisuuteen ovat niin tutustujat kuin pidemmälle ehtineet.

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu

Tapahtumat

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.