Viisumivirkailija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Viisumivirkailija

Ilmoittaja

Ulkoministeriö

Paikkakunta

Kouvola

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Ulkoministeriö hakee viisumivirkailijaa maahantulolupa-asioiden palvelukeskukseen (KPA-30) vakituiseen virkaan 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Maahantulolupa-asioiden palvelukeskus sijaitsee Kouvolassa.

Viisumivirkailijan tehtävään kuuluu viisumihakemusten käsittely sähköisessä paikkariippumattomassa järjestelmässä. Tehtävään valittu toimii myös yksikön Venäjä-tiimin toisena tiiminvetäjänä. Tiiminvetäjän työnjohdollisiin tehtäviin kuuluu mm. hakemusten jakaminen käsittelijöille, käsitellyistä hakemuksista raportointi, viisumikäsittelyohjeistuksen laatiminen ja päivittäminen, viisumivirkailijoiden ohjaaminen ja neuvonta yksittäisissä hakemuksissa sekä ongelmatilanteissa, yksikön sisäinen käsittelykoulutus sekä yhteistyössä yksikön johdon ja edustustojen kanssa resurssisuunnitteluun osallistuminen mm. tarvittavan käsittelijämäärän arviointi suhteessa hakemusmääriin sekä päivittäinen tilastointi ja raportointi.

Tehtävään voi sisältyä myös muita esimiehen erikseen määräämiä tehtäviä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Tehtävään valitun tulee olla Suomen kansalainen.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Hakijalta odotamme

Parhaat edellytykset tehtävän menestykselliselle hoitamiselle antaa toimistotyöhön soveltuva koulutus, ulkoasiainhallinnon tehtävien hyvä tuntemus, käytettävien tietojärjestelmien hyvä hallinta (ELVIS, VISA) ja viisumihakemusprosessin erinomainen tuntemus. Hakijalle katsotaan eduksi vahva tieto, kokemus ja osaaminen maahantulolupa-asioista ja Schengen-säännöstön soveltamisesta.

Tehtävien menestyksellisen hoitamisen kannalta on tärkeää, että hakijalla on kokemusta viisumihakemusten käsittelystä ELVIS- ja VISA-järjestelmillä, kokemusta viisumivirkailijoiden neuvonnasta ja opastamisesta hakemusten tutkimisessa ja päätöksenteossa, kokemusta koulutus- ja raportointitehtävistä sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Hyvä Venäjän kulttuurin tuntemus sekä aiempi kokemus tiiminvetäjän tehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan myös paineensietokykyä sekä työnjohdollisia taitoja.

Muu kielitaito

Hakijalle eduksi katsotaan hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito englannin ja venäjän kielissä.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen

Työaika: Virastotyöaika

Tehtävä alkaa: 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään:   15.12.2021 16:15

ID:   24-621-2021

Sähköiset hakemukset: Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Ulkoministeriö / Henkilöstöyksikkö
PL 176
00023 Valtioneuvosto

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Palkkaus määräytyy ministeriön palkkausjärjestelmän vaativuustason 7B (2 520,54 e/kk) mukaisesti. Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvaa lisää.

Lisätietoja tehtävästä

Sandra Hatzidakis, soittoajat 8.12. klo 12-14 ja 14.12. klo 10-12
Yksikönpäällikkö
+358 295 350 046
Sandra.Hatzidakis@formin.fi

Saija Mäkinen
Hallintovastaava
050 318 1855
saija.makinen@formin.fi

Linkki ilmoitukseen