Voimasanoja-työpaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Voimasanoja-työpaja

Järjestäjä

Amnesty International Suomen osasto

Paikkakunta

Helsinki

Alkamisaika

Päättymisaika

Voimasanoja on kirjoittamisen, esiintymisen ja aktivismin projekti sukupuoleltaan moninaisille tai sukupuoltaan pohtiville nuorille (15–29 v.) Tavoitteena on tarjota runoilun riemua ja itseilmaisun kehittämismahdollisuuksia ja pohtia myös sitä, miten runoilla voi vaikuttaa. Voimasanoja on aktivistien ja lavarunouden ammattilaisen yhdessä suunnittelema kokonaisuus.

Voimasanoja-kokonaisuuteen kuuluu kolme työpajaa. Työpajoissa voit kirjoittaa omaan pöytälaatikkoon, mutta tarkoitus on myös yhdessä miettiä, kuinka runoja lausuen voisi ravistella ympäröivää maailmaa ihmisoikeuskampanjoinnin merkeissä.

Ensimmäinen Voimasanoja-työpaja järjestetään keskiviikkona 20.11. klo 16–18 Alakulttuurikeskus Loukossa.

Alakulttuurikeskus Loukko on Helsingin Kalliossa sijaitseva kohtaamispaikka, joka noudattaa toiminnassaan turvallisemman tilan periaatteita ja on myös fyysisesti mahdollisimman esteetön.

Kaikki ansaitsevat tukea sanojen löytämiseen, ja työkaluja itsensä ilmaisuun. Kirjoittaminen on ajattelua ja fiilistelyä. Paperilla voi kokeilla huutamista, suorasukaisuutta, rehellisyyttä, antaa takaisin oikealla mitalla, saa olla pieni, herkkä ja hauras tai suuri ja raivokas. Oma itsensä tai joku aivan muu. Kirjoittaessa saattaa keksiä jotain sellaista, mitä ei olisi tullut muuten ajatelleeksi. Ajatuksia voi purkaa tai niille voi saada muodon.

Ilmoittaudu mukaan Amnestyn sivuilla oleva lomake. 

Työpajaan mahtuu mukaan 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Saat vahvistuksen pääsystäsi mukaan sähköpostitse 11.11. mennessä.