Ohjelma-avustaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Ohjelma-avustaja

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimistoon ohjelma-avustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Ohjelma-avustajan tehtäviin kuuluu Suomen Punaisen Ristin kotimaan toiminnan ohjelmatyön tukeminen. Tehtävä sisältää tapahtumien, koulutusten ja erilaisten tilaisuuksien käytännön järjestelyiden suunnittelua ja toteuttamista suunnittelijoiden ja ohjelma-avustajatiimin kanssa. Kuulut 3–4 henkiseen avustajien tiimiin, joka tukee 40–50 työntekijää. Tuettavia Punaisen Ristin ohjelmia ovat mm. vapaaehtoistyöhön perustuvat ystävätoiminta, terveyden edistäminen, ensiapu-, kotouttamis- ja nuorisotoiminta.

Toivomme sinun tuntevan hyvin erilaisia nettipohjaisia ohjelmia, joilla kerätään tietoa, kuten tilaisuuksiin ilmoittautumisia ja palautteita (esim. Lyyti ja Questback) sekä osaat käyttää sujuvasti Exceliä ja muita Windows-pohjaisia ohjelmia. Työhön kuluu jonkin verran avustavia viestinnän tehtäviä kuten nettisivujen päivittämistä, yhteydenpitoa, neuvontaa vapaaehtoisten kanssa ja mm. heidän matkalaskujen tekoa. Ymmärrys vapaaehtoistoiminnasta auttaa tehtävässä.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta avustajan tehtävistä
  • hyviä asiakaspalvelu-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • hyviä IT-valmiuksia
  • paineensietokykyä ja halua ratkaista ongelmia sekä
  • innostusta tehdä tärkeää ja merkityksellistä työtä.

Työhön voi kuulua jonkin verran matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputöitä. Toimipiste sijaitsee Tehtaankadulla Helsingissä. Edellytämme hakijalta sitoutumista Punaisen Ristin periaatteisiin ja arvoihin. Työ alkaa 22.10. tai mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa terveyden ja hyvinvoinnin yksikön päällikkö Maria Viljanen maria.viljanen(at)punainenristi.fi ja puhelimitse 020 701 2165 maanantaina 24.9. klo 16–17.

Täytä hakemuslomake 4.10. mennessä. Lisää hakemukseesi CV. Mahdolliset haastattelut pyritään järjestämään 12.10. ja 15.10.

https://www.punainenristi.fi/ajankohtaista/avoimet-tyopaikat/ohjelma-avustaja