Seppälä ja Plan yhteistyöhön lasten koulutuksen hyväksi | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Seppälä ja Plan yhteistyöhön lasten koulutuksen hyväksi

Ostosten loppusumman voi nyt pyöristää ylöspäin.

Osana Let’s Play -koulunaluskampanjaansa vaatemyymäläketju Seppälä haluaa tukea kaikkein köyhimmässä asemassa olevien lasten koulutusta osallistumalla Planin Koska olen tyttö -kampanjaan.

Seppälä haastaa asiakkaansa mukaan antamalla mahdollisuuden pyöristää ostosten loppusumma ylöspäin kampanjan tukemiseksi.

Asiakkailta kertyneiden lahjoitusten lisäksi Seppälä lahjoittaa yrityksenä kampanjalle tuntuvan summan. Myös Seppälän henkilökunta osallistuu kampanjaan.

"Yritysten rooli on merkittävä köyhyyden vähentämisessä ja on hienoa, että Seppälä tukee myös köyhimpien lasten koulunkäyntiä", Plan Suomen yritysyhteistyöjohtaja Susanna Saikkonen sanoo.

Koulunalun kynnyksellä lapsien oikeus koulunkäyntiin nousee ajankohtaiseksi. Jokaisella lapsella on oikeus saada laadukasta opetusta. Silti esimerkiksi 65 miljoonaa tyttöä ei pääse kouluun. Seppälän kampanjasta kerätyt varat lahjoitetaan erityisesti lasten koulutukseen, suojeluun, varhaiskasvatukseen sekä yhdenvertaisuuden lisääntymiseen.

"Olemme ylpeitä yhteistyöstämme, sillä jokaisella lapsella on oikeus koulutukseen ja suojeluun ja uskomme, että Planin avulla pystymme parhaiten parantamaan monien lasten mahdollisuutta koulutukseen ja tätä kautta ehkäisemään köyhyyttä. Koemme yhteistyön tärkeäksi koko yrityksessämme, ja me kaikki toivomme, että kampanja onnistuu hienosti", Seppälän markkinointijohtaja Kati Kivimäki sanoo.

Planin maailmanlaajuisen Koska olen tyttö -kampanjan tavoitteena on erityisesti tyttöjen suojelu sekä koulutustason nostaminen. Planin hankkeet auttavat suoraan neljää miljoonaa tyttöä kaikkein köyhimmissä maissa Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Kampanja alkaa Seppälän myymälöissä maanantaina 4.8.

Lue lisää Koska olen tyttö -kampanjasta

Tietoa kampanjasta Seppälän kotisivulla

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia