Lukijoilta kiitosta maailma.netille | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Lukijoilta kiitosta maailma.netille

Kiinnostavuus ja ajankohtaisuus ovat lukijakyselyn vastaajien mielestä parasta maailma.netin uutisissa.

Uutisten kiinnostavuus ja ajankohtaisuus saivat kiitosta maailma.netin lukijakyselyssä. Lähes kaksi kolmasosaa kyselyn 240 vastaajasta oli täysin samaa mieltä siitä, että julkaisemamme uutiset ovat sekä kiinnostavia että ajankohtaisia.

Vastaajat arvostivat myös sitä, että maailma.netin uutiset käsittelevät teemoja, joita ei käsitellä muissa suomalaisissa medioissa.

"Maailma.net on media, joka julkaisee ainutlaatuisia uutisia, joita ei pahemmin muissa lehdissä ole", yksi vastaajista kirjoitti.

Uutisten ohella suuri osa vastaajista oli tyytyväisiä työpaikkasivuihin, joka onkin uutisten jälkeen maailma.netin käytetyin palvelu.

Hiukan yli puolet vastaajista toivoisi lisää ihmisoikeuksia käsitteleviä uutisia. Lähes yhtä moni toivoi lisää kehitystä, politiikkaa sekä tiedonvälitystä ja mediaa käsitteleviä artikkeleja.

Uusista teemoista nousivat vahvimmin esille eläinten oikeudet, sukupuolten tasa-arvo sekä ympäristöön ja luonnonvarojen käyttöön liittyvät aiheet.

Vaikka kyselyyn vastanneet pääosin olivat tyytyväisiä verkkojulkaisuun, parannettavaa kuitenkin on. Toimitukselta toivotaan jatkossa laajempia ja entistäkin ajankohtaisempia uutisia.

Kyselyyn vastanneiden keski-ikä oli 38,6 vuotta, mikä on neljä vuotta korkeampi kuin viime vuonna tehdyssä kyselyssä. Edellisen kyselyn tapaan kolme neljäsosaa vastaajista oli naisia. Lähes kaksi kolmasosaa vastanneista oli suorittanut yliopistotutkinnon, ja hiukan yli puolet kertoi asuvansa Helsingissä.

Kysely toteutettiin loka-marraskuun vaihteessa.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia