Tapahtumat

Maailmanlaajuinen kansalaisaktivismi ja sen muuttuva tila

Mitä ovat aktivismin uudet muodot ja miten ne linkittyvät perinteisempään kansalaistoimintaan? Miten toimintaympäristön muutokset vaikuttavat kansalaisaktivismiin?

Piristystä loppuvuoteen – osallistu Pakolaisavun Kaveriksi-alkutapahtumaan!

Kaveriksi -toiminnassa suomalaiset ja maahanmuuttajat tutustuvat kahvikupin, harrastusten tai kulttuurielämysten äärellä.

Vantaan rauhanklubin kummi-ilta

Vantaan rauhanklubin kummi-illassa kummitoimintaa Libanonissa esittelevät Aulikki Ansamaa Arabikansojen ystävyysseurasta ja Sirkku Kivistö Psykologien Sosiaalisesta Vastuusta.

Rauhanfoorumi

Tiistaina 28.11. kello 17 Helsingin yliopiston Porthania II -salissa Rauhanfoorumi, jonka teemana on ”100 vuotta kolonialismia, 50 vuotta miehitystä – mihin nyt Palestiinassa?”

Järjestö 100 -valokuvanäyttelyn avajaiset

Järjestöt ovat ja ovat olleet satavuotiaassa Suomessa huikea innovaatiovoima. Tätä voimaa nostaa esiin Järjestö 100 -kampanja sadan tarinan voimin.
Logo Eappi

Israelilaiset ja palestiinalaiset ex-taistelijat Suomessa

Israelin armeijan entinen sotilas Moran Zamir ja äärijärjestö Hamasin entinen jäsen Ahmed Helou vierailevat Suomessa.

Aseistakieltäytyjäliiton uusien ilta

AKL on aseistakieltäytyjien etujärjestö ja nuorten rauhanjärjestö, jonka toiminta pohjautuu yllä olevaan sodanvastustajien julistukseen. Tule tutustumaan liiton toimintaan ja tyyppeihin!

Mihin nyt Palestiina? 100 vuotta kolonialismia, 50 vuotta miehitystä

Tampereella perjantaina 1.12. pääkirjasto Metsossa kello 18 (Kuusi-sali) tapahtuma aiheesta ”100 vuotta kolonialismia, 50 vuotta miehitystä – mihin nyt Palestiinassa?”

Rauhan Suomi – maailmanparantajien itsenäisyyspäiväjuhla

Rauhanjärjestöt Sadankomitea, Rauhanliitto, Rauhanpuolustajat ja Rauhankasvatusinstituutti kutsuvat sinut maailmanparantajien itsenäisyyspäiväjuhlaan.

Talouden uudet muodot -lukupiiri

Helsingin seudun Maan ystävien ja Helsingin yliopiston Attacin syksyn yhteisessä lukupiirissä luetaan Mikko Jakosen ja Tiina Silvastin toimittamaa kirjaa Talouden uudet muodot.

Nuoret, rauha ja turvallisuus tänään -seminaari

Allianssi ja ulkoministeriö järjestävät keskustelutilaisuuden YK:n nuoria, rauhaa ja turvallisuutta koskevan päätöslauselman vuosipäivänä 8. joulukuuta.

Siviilien puolustus -opintopiiri

Siviilien puolustus -opintopiiri kokoontuu Rauhanasemalla.