Vapaaehtoisia paikallisvastaavia Tampereelta ja Turusta | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Vapaaehtoisia paikallisvastaavia Tampereelta ja Turusta

Suomen Pakolaisapu etsii vapaaehtoisia paikallisvastaavia Turkuun ja Tampereelle.

Tahdotko toimia aktiivisesti maahanmuuttajien kotoutumista sekä pakolaisten oikeuksia edistäen omalla paikkakunnallasi yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa?

Suomen Pakolaisapu etsii Tampereelta ja Turusta 1–2:ta vapaaehtoista paikallisvastaavaa, jolla on mahdollisuus sitoutua vapaaehtoistehtävään kevään 2017 ajaksi (tai pidemmäksi aikaa).

Paikallisvastaava koordinoi vapaaehtoistoimintaa paikallisryhmässään ja raportoi paikallistoiminnasta Suomen Pakolaisavulle. Tämä pitää sisällään säännöllisen yhteydenpidon alueen muihin vapaaehtoisiin, suunnittelu- ja palautetapaamisen järjestämisen sekä osallistumisen kuukausittaisiin paikallisvastaavien etäkokouksiin. Paikallisryhmässä voidaan mahdollisuuksien mukaan järjestää esim. turvapaikanhakijoiden retkiä, kotoutujien keskustelukerhoa tai harrastussparrausta tai vaikuttamistoimintaa.

Paikallisvastaavana teet Pakolaisavun vapaaehtoistoiminnasta paikkakunnallasi mahdollista ja kehität samalla omaa osaamistasi pakolaiskysymyksiin, kotoutumista tukevaan työhön sekä vapaaehtoistoiminnan organisointiin liittyen.

Tehtävään koulutetaan 4.–5.2. Helsingissä (matkakulut ja yöpyminen la–su välisenä yönä korvataan). Lisäksi paikallisvastaavilla on mahdollisuus osallistua Pakolaisavun muihin koulutuksiin esim. vaikuttamistyön ja vuorovaikutuksen teemoista.

Sinustako uusi paikallisvastaava? Kerro meille sähköpostitse, miksi ja millä paikkakunnalla haluaisit toimia paikallisvastaavana ja kuinka pitkäksi aikaa voit sitoutua. Lähetä perustelut viim. 22.1.2017 tai kysy lisää: salla.kuuluvainen(at)pakolaisapu.fi (tai 2.–10.1. välillä suvi.niemela(at)pakolaisapu.fi).

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia