Työkokeilija tai harjoittelija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Työkokeilija tai harjoittelija

Maan ystävät etsii harjoittelijaa tai työkokeilijaa.

Maan ystävät etsii harjoittelijaa tai työkokeilijaa järjestösihteeriksi Helsingin toimistolleen. Järjestösihteerin tehtävä on auttaa toimiston töissä sekä tukea järjestön varainhankintaa. Harjoitteluun kuuluvat toimistotyöt laidasta laitaan, kuten nettisivujen päivitykseen, uutiskirjeen toimittamiseen, verkkokauppaan, asiakaspalveluun, postitukseen ja tuotemyyntiin liittyvät tehtävät. Harjoittelijan tulee tarpeen mukaan avustaa myös muissa toimiston töissä, tapahtumien järjestämisessä ja järjestön hankkeisiin ja kampanjoihin liittyvässä työssä. Tarkempi työnkuva ja harjoittelun sisältö sekä kesto räätälöidään valitun harjoittelijan ja sen hetkisten tarpeidemme mukaan.

Odotamme sinulta aktiivista ja reipasta työotetta, kykyä tarttua monenlaisiin tehtäviin sekä kiinnostusta toimia sosiaalisen ja ekologisen oikeudenmukaisuuden puolesta. Eduksi luetaan kokemus toimistotyöstä, järjestötoiminnasta, varainhankinnasta ja viestinnästä. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä, mahdollisuuden tutustua järjestömme toimintaan, mukavan työilmapiirin toimistollamme kauniissa Pauligin huvilassa, Helsingin Töölössä, sekä tekemisen iloa tärkeiden asioiden puolesta. Toimistollamme työskentelee järjestösihteerin lisäksi ilmastokampanjakoordinaattori, globaalikasvatuksen hankekoordinaattori, järjestökoordinaattori sekä mahdollisia muita harjoittelijoita ja vapaaehtoistoimijoita.

Järjestösihteerin töiden toivottu aloittamisajankohta on syyskuussa 2015, mutta se on myös sovittavissa tehtävään valittavan kanssa. Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan myöhemmin syksyllä tai talvella, laita hakemus joka tapauksessa.

Harjoittelusta ei makseta palkkaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera viimeistään sunnuntaina 16.8.2015 osoitteeseen: toimisto(at)maanystavat.fi. Viestiin otsikoksi Järjestösihteeri.

Lpisätiedot ja yhteydenotot: puheenjohtajisto: puheenjohtajisto(at)maanystavat.fi. (3.7.–9.8.2015 välisenä aikana)
järjestökoordinaattori: toimisto(at)maanystavat.fi (10.8.–14.8. välisenä aikana)

Lisää uusi kommentti