Työkokeilija harjoittelijaksi | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Työkokeilija harjoittelijaksi

Suomen Pakolaisapu etsii työkokeilijaa harjoittelijaksi vapaaehtoistoiminnan tukitehtäviin.

Suomen Pakolaisapu etsii työkokeilijaa harjoittelijaksi vapaaehtoistoiminnan tukitehtäviin. Työkokeilun ajankohta on 1.9.2014–14.12.2014 tai sopimuksen mukaan. Työkokeilu on täysipäiväistä ja harjoittelija työskentelee Pakolaisavun Helsingin toimistossa vapaaehtoistoiminnan suunnittelijan ohjauksessa. Työkokeilijan täytyy olla TE-toimiston asiakas ja työtön työnhakija, ja hänellä täytyy olla TE-toimiston myöntämä lupa työkokeiluun.

Työkokeilija on mukana vapaaehtoistoiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa. Toimenkuviin kuuluvat mm. vapaaehtoisten rekisterin ylläpito, vapaaehtoisten yhteisten tapaamisten suunnittelussa ja käytännön toteuttamisessa avustaminen, tapahtumien järjestelyt ja järjestön edustaminen eri tapahtumissa sekä toimistotehtävät.

Työssä oppii käytännön kokemusten kautta maahanmuuttaja- ja pakolaisuuskysymyksistä sekä pääsee sisälle vapaaehtoistoiminnan maailmaan työntekijä näkökulmasta. Hakijalta toivotaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ryhmänohjaustaitoja, huolellista ja järjestelmällistä työskentelyotetta, omaa kokemusta vapaaehtoistoiminnasta, sosiaalista luonnetta, perustietotekniikan hallintaa ja aitoa kiinnostusta pakolaisuus- ja maahanmuuttokysymyksiä kohtaan. Tehtävässä vaaditaan itsenäistä työskentelyotetta ja mahdollisuutta joustaviin työaikoihin.

Toivomme hakijoiden lähettävän vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n 17.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen johanna.luukkonen(at)pakolaisapu.fi. Lisätietoja antaa vapaaehtoistoiminnan suunnittelija Johanna Luukkonen puh. 044 7571 738.

Suomen Pakolaisapu on vuonna 1965 perustettu suomalainen kansalaisjärjestö. Suomen Pakolaisapu tukee pakolaisia ja maahanmuuttajia toimimaan aktiivisesti arjessa ja yhteiskunnan jäseninä.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia