Työelämävalmennettava Unifemiiin | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Työelämävalmennettava Unifemiiin






Työnkuva: Työelämävalmennettava työskentelee Suomen UNIFEMin toimistossa Helsingissä ja osallistuu yhdistyksen toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Työelämävalmennettava on mukana toimiston päivittäisten rutiinien hoitamisessa (asiakaspalvelu, verkkosivujen päivitys, kokousvalmistelut jne.) ja avustaa myös muissa järjestön toimintakenttään liittyvissä tehtävissä (lehden toimittaminen, kampanjointi, varainhankinta jne.).Työtehtävistä sovitaan tarkemmin valmennettavan omien toiveiden ja taitojen pohjalta.

Vaatimukset: Toivomme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, perehtyneisyyttä gender- ja kehityskysymyksiin sekä hyviä viestintätaitoja. Lisäksi hakijalla tulee olla sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito ja hyvät tietotekniset valmiudet. Hyvä ruotsin kielen taito on eduksi. Arvostamme myös aiempaa järjestökokemusta, itsenäistä työskentelyotetta, omakohtaista kokemusta kehitysmaista sekä YK-järjestelmän ja UNIFEMin tuntemusta.

Työelämävalmennuksen kesto: 3–6 kk
Ajankohta: Harjoittelu alkaa 13.9.2010 tai sopimuksen mukaan.
Palkkaus: Työelämävalmennettavalla tulee olla työvoimatoimiston myöntämä, koko harjoittelujakson kattava työelämävalmennustuki.
Hakemukset: Hakuaika päättyy keskiviikkona 1. syyskuuta 2010 klo 17. Lyhyet, vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen julia.evans@unifem.fi. Hakemuksessa tulee olla liitteenä hakijan CV, jossa on eritelty työkokemus, aiemmat harjoittelut ja vapaaehtoistyö.

Lisätiedot: Tiedustelut järjestökoordinaattori Julia Evans, julia.evans(a)unifem.fi tai 09 6940 944. Katso myös www.unifem.fi.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia