Tekoja-koulutus | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Tekoja-koulutus

Kirkon Ulkomaanavun Tekoja -koulutus on vapaaehtoisille, jotka levittävät tietoa Kirkon Ulkomaanavusta ja sen toimintaan osallistumisesta, sekä keräävät varoja omissa verkostoissaan. Viestin viemisen kanavina vapaaehtoiset käyttävät omia ystäviään ja kontaktejaan, mutta he voivat olla yhteydessä myös muihin tahoihin kuten paikallisiin yhdistyksiin, seuroihin, yhteisöihin, kouluihin - minne vain viestiä toimintaa osallistumisesta haluavat levittää.

Vapaaehtoiset saavat koulutuksen Kirkon Ulkomaanavussa. Koulutuksen jälkeen he voivat käyttää tietopakettia Kirkon Ulkomaanavun toiminnasta.

Osallistu!

Syksyn ensimmäinen Tekoja -koulutus järjestetään torstaina 9.9. klo 18 - 19.30. Kirkon Ulkomaanavussa (Luotsikatu 1A, Helsinki). Illassa on koulutuksen lisäksi tarjolla iltapalaa ja mahdollisuus tutustua muihin vapaaehtoisiin.

Tervetuloa mukaan vapaaehtoiseksi, välittämään tärkeää viestiä eteenpäin ja siten toimimaan ja vaikuttamaan paremman maailman puolesta! Ilmoittaudu viimeistään 5.9.2010 osoitteeseen kaarina.maatta(at)kirkonulkomaanapu.fi

Jokainen voi viedä viestiä oman taitonsa, erityisosaamisensa ja mielenkiintonsa mukaan, tule mukaan!

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia