Punainen Risti ja S-ryhmä solmivat uuden yhteistyösopimuksen | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Punainen Risti ja S-ryhmä solmivat uuden yhteistyösopimuksen

Yhteistyö kansalaisjärjestön kanssa on osa yhteiskuntavastuuta, sanoo S-ryhmä.

Suomen Punainen Risti ja S-ryhmä ovat jatkaneet yhteistyösopimustaan tavoitteenaan ensiaputaitojen levittäminen ja arjen turvallisuuden parantaminen.

SPR:n paikallisosastot saavat yhteistyön kautta mahdollisuuden esitellä toimintaansa S-ryhmän liikkeissä ja kutsua ihmisiä mukaan esimerkiksi ensiapuryhmiin, järjestö kirjoittaa. Samalla S-ryhmän henkilökunta osallistuu valtakunnallisiin Turvapassi- ja ensiapukoulutuksiin. Lisäksi S-ryhmä on  mukana toukokuussa Punaisen Ristin viikolla ja syyskuussa Operaatio Nälkäpäivässä.

"Yhteistyö on meille tärkeää. Se mahdollistaa konkreettisia asioita, kuten ensiaputaitojen karttumista ja yhteisvastuun ja auttamisen lisääntymistä", sanoo Punaisen Ristin pääsihteeri Kristiina Kumpula.

S-ryhmän mukaan yhteistyö on luonteva osa organisaation tavoitteita olla vastuullinen toimija.

Vuoteen 2014 ulottuva sopimus on jatkoa jo vuonna 2003 alkaneelle yhteistyölle jonka tavoitteena on lisätä ihmisten ensiaputaitoja vahvistaa valtakunnallista katastrofivalmiutta. Punainen Risti tarjoaa sen lisäksi S-ryhmälle muun muassa näkyvyyttä omissa medioissaan ja kampanjoissaan sekä asiantuntemustaan käytettäväksi S-ryhmän tilaisuuksissa.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia