Plan ja Accenture yhteistyöhön Aasiassa | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Plan ja Accenture yhteistyöhön Aasiassa

Kansainvälinen Plan alkaa vahvistaa intialaisten ja vietnamilaisten työttömien nuorten pääsyä työmarkkinoille Accenturen kanssa.

Kansainvälinen Plan alkaa vahvistaamaan intialaisten ja vietnamilaisten työttömien nuorten pääsyä työmarkkinoille konsulttiyritys Accenturen kanssa.

Kaksivuotisen hankkeen tavoitteena on tarjota noin 3500 18-25 vuotiaalle nuorelle taitoja työpaikan saamiseen tai oman yrityksen perustamiseen.

Koulutus on nuorille ilmaista ja se keskittyy informaatioteknologian, asiakassuhteiden ja liiketoiminnan ulkoistamisprosessien alueisiin, joilla työllistymismahdollisuudet ovat hyvät.

Vaikka sekä Intiassa että Vietnamissa talous kasvaa huimaa vauhtia, se ei yksin takaa kaikille työtä. Kansainvälisen Planin pääsihteeri Nigel Chapman huomauttaakin, että talouskasvun avaamat uudet mahdollisuudet voivat laajentaa rikkaiden ja köyhien välistä kuilua.

Chapmanin mukaan Accenturen maailmanlaajuisesti tunnustettu tietotaito sopii hyvin Planin hankkeisiin. "Yhteistyön myötä Plan tavoittaa paremmin syrjäytyneitä nuoria. Kun nuorilla on tarvittavat taidot ja mahdollisuudet, he voivat aktiivisesti osallistua ja jakaa kehittyvän maan saamat hyödyt. Haluamme laajentaa toimintamallia myös muualle maailmaan." Haiti ja Tansania ovat mahdollisia uusia yhteistyömaita.

Accenturen kanssa käynnistyvä yhteistyö perustuu kansainvälisen Planin Vietnamissa toteuttamaan REACH-koulutushankkeeseen, jossa 5 400 huono-osaista nuorta on saanut työelämävalmennusta. Useampi kuin neljä viidestä hankkeeseen osallistunessta nuoresta on saanut pysyvän ansiotyön.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia