Pakettiautollisella koruja tuloja nepalilaiselle turvakodille | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Pakettiautollisella koruja tuloja nepalilaiselle turvakodille

Autolla Nepaliin on kaveriporukan projekti omien tulojen hankkimiseksi nepalilaisille naisille, jotta he voisivat opiskella.

Kolme suomalaisnuorukaista ajaa parhaillaan kohti Nepalin pääkaupunkia Kathmandua tuodakseen pakettiautollisen koruja Suomeen myytäväksi. Korujen myynnillä tuetaan nepalilaista turvakotia sekä kodissa asuvia naisia, global.finland.fi kertoo.

Autolla Nepaliin -hankkeen tavoitteena on saada turvakodissa asuville naisille omia tuloja, joiden avulla he voivat rahoittaa opintojaan. Kathmandusta haettavan korulastin ansioista turvakotiin on jo nyt voitu ottaa lisää asukkaita.

Nepaliin matkaavat valokuvaaja Juho Leppänen, opiskelija Rico Pircklén sekä video- ja valokuvaaja Mikael Hautala jakavat matkan kustannukset keskenään. Pari vuotta kypsytelty idea korujen tuonnista sai alkunsa Juho Leppäsen valokuvausmatkasta Aasiaan.

Autolla Nepaliin -hanke näkyy myös sosiaalisessa mediassa. Matkan edistymistä voi seurata blogista sekä projektin Facebook-sivuilta.

"Meillä on jo nyt yli 1600 facebook-fania. Uskomme, että fanien määrä vähintään kymmenkertaistuu, ellei kaksikymmenkertaistu ennen kuin olemme takaisin Suomessa", Leppänen arvelee.

Lisää uusi kommentti