Myymälänhoitajaharjoittelija Fidaan | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Myymälänhoitajaharjoittelija Fidaan

Fida International on vuonna 1927 perustettu Suomen helluntaiseurakuntien lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, joka työskentelee lähes 60 maassa.

Laaja ja monipuolinen työ koskettaa arviolta noin kahta miljoonaa ihmistä vuosittain. Fidan omaan henkilökuntaan kuuluu noin 300 ihmistä Suomessa ja ulkomailla.

Fida lähetystorit ovat Suomen suurin kirpputoriketju, jonka 33 myymälän tuotto käytetään kehitysyhteistyöhön maailman köyhien hyödyksi. Samalla edistetään kierrätystä ja kestävää kehitystä.

Tarjoamme merkityksellistä ja palkitsevaa työtä yhteisen näyn jakavassa työyhteisössä sekä monipuolisia ja ammatillisesti kehittäviä työtehtäviä.

Fida lähetystorit (33) ovat Suomen suurin kirpputoriketju ja niiden tuotto käytetään kehitysyhteistyöhön ja humanitaariseen apuun noin 30 maassa.

Haemme myymälänhoitajaharjoittelijaa pääkaupunkiseudun Fida lähetystorille

Tehtävässä on eduksi aiempi esimies- ja kaupan alan kokemus, vaatealan ja muun tuotevalikoiman, kuten antiikki, tuntemus sekä kielitaito.

Koska Fida lähetystorit toimivat yhteistyössä helluntaiseurakuntien kanssa, kokemus helluntaiseurakunnista ja niiden vapaaehtoistyöstä on eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja mahdollisuuden käyttää ammattitaitoasi kristillisen kehitysyhteistyön hyväksi. Palkkauksessa noudatetaan kaupan alan tes:a.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus 18.4.2010 mennessä osoitteella:

Fida lähetystorit/ Juha-Matti Kykkänen, Tulppatie 14, 00880 Helsinki
tai sähköpostitse juha-matti.kykkanen(at)fida.info

Tiedustelut:
Ketjupäällikkö Juha-Matti Kykkänen, puh. 040 -356 3576.

Lisää uusi kommentti