Uutiset

Myymälänhoitajaharjoittelija Fidaan

Fida International on vuonna 1927 perustettu Suomen helluntaiseurakuntien lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, joka työskentelee lähes 60 maassa.

Laaja ja monipuolinen työ koskettaa arviolta noin kahta miljoonaa ihmistä vuosittain. Fidan omaan henkilökuntaan kuuluu noin 300 ihmistä Suomessa ja ulkomailla.

Fida lähetystorit ovat Suomen suurin kirpputoriketju, jonka 33 myymälän tuotto käytetään kehitysyhteistyöhön maailman köyhien hyödyksi. Samalla edistetään kierrätystä ja kestävää kehitystä.

Tarjoamme merkityksellistä ja palkitsevaa työtä yhteisen näyn jakavassa työyhteisössä sekä monipuolisia ja ammatillisesti kehittäviä työtehtäviä.

Fida lähetystorit (33) ovat Suomen suurin kirpputoriketju ja niiden tuotto käytetään kehitysyhteistyöhön ja humanitaariseen apuun noin 30 maassa.

Haemme myymälänhoitajaharjoittelijaa pääkaupunkiseudun Fida lähetystorille

Tehtävässä on eduksi aiempi esimies- ja kaupan alan kokemus, vaatealan ja muun tuotevalikoiman, kuten antiikki, tuntemus sekä kielitaito.

Koska Fida lähetystorit toimivat yhteistyössä helluntaiseurakuntien kanssa, kokemus helluntaiseurakunnista ja niiden vapaaehtoistyöstä on eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja mahdollisuuden käyttää ammattitaitoasi kristillisen kehitysyhteistyön hyväksi. Palkkauksessa noudatetaan kaupan alan tes:a.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus 18.4.2010 mennessä osoitteella:

Fida lähetystorit/ Juha-Matti Kykkänen, Tulppatie 14, 00880 Helsinki
tai sähköpostitse juha-matti.kykkanen(at)fida.info

Tiedustelut:
Ketjupäällikkö Juha-Matti Kykkänen, puh. 040 -356 3576.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.

Pääuutiset

Kaksi hymyilevää miestä vierekkäin

Populismi tuli Tansaniaan – Suosittu presidentti John Magufuli on pannut korruption kuriin, mutta media, järjestöt ja oppositio elävät pelossa

”Puskutraktoriksi” kutsuttu Tansanian presidentti sulkee medioita, irtisanoo julkisesti virkamiehiä ja ahdistelee kriitikoitaan. Länsimaat ja ihmisoikeusjärjestöt ovat huolissaan, mutta maan sisältä kuuluu toisenlaisiakin ääniä. Toimittaja Gasirigwa Mwitan mielestä Tansaniaa ei pitäisi arvostella samalla mittapuulla kuin länsimaita.
Nainen järven rannalla

Ilmastovirtahepo seisoo olohuoneessamme – Miten ahdistuksen kanssa voi tulla toimeen?

Suomessa on jo saatavilla apua ilmastonmuutoksen aiheuttamaan ahdistukseen. Taiteilija ja tutkija Henna Lainisen työpajoissa puretaan tunteita muun muassa kirjoittamalla kirjeitä tulevaisuuteen. ”Monissa osallistujissa on herännyt myös halu tehdä enemmän ympäristön puolesta”, hän kertoo.
Kaksi naista tulvavedessä

Bangladeshin ilmastopakolaiset sopeutuvat uuteen pakon edessä – Uudet viljelymenetelmät auttavat sään ääri-ilmiöitä paenneita

Bangladeshilaisen Ruma Begumin perhe joutui muuttamaan jokiuoman eroosion ja viljelysmaan suolapitoisuuden takia. Aluksi vanhat ongelmat jatkuivat, mutta muun muassa uusi kelluva kasvatus on auttanut elinkeinojen monipuolistamisessa.
Sormet näyttämässä rauhanmerkkiä, oksa

Sadankomitean rauhanpalkinto toimittaja Antti Kuroselle – ”Sodissa tavalliset ihmiset häviävät aina”

Ylen pitkän linjan ulkomaantoimittaja on tehnyt reportaaseja muun muassa Al-Holin pakolaisleiriltä. Sadankomitea haluaa palkinnolla nostaa esiin median roolia rauhantyössä.
Maissipelto

Zimbabwen ruokakriisi pahin vuosikymmeneen – Puolet väestöstä vaarassa

Talousongelmat ja sään ääri-ilmiöt ovat ajaneet Zimbabwen vakavaan ruokapulaan. ”Suurin osa tapaamistani lapsista oli pienikasvuisia ja alipainoisia”, kertoi YK:n erityisraportoija Hilal Elver vierailunsa jälkeen.