Keskustelua sodista 27.11. Helsingissä | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Keskustelua sodista 27.11. Helsingissä

Tervetuloa keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia sodista ja sotien jäljistä maanantaina 27. marraskuuta kello 17–19 Kallion nuorisotalolle! Sodat vaikuttavat kaikkiin: niihin, jotka ovat osallisia siihen tavalla tai toisella, niihin, jotka ovat sodassa mukanaolleiden jälkeläisiä, niihin, jotka seuraavat sotauutisia TV:stä, niihin, jotka kieltäytyvät kuulemasta enää yhdestäkään sodasta...

Tervetuloa keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia sodista ja sotien jäljistä maanantaina 27.11. klo 17–19 Kallion nuorisotalolle!

Sodat vaikuttavat kaikkiin; niihin, jotka ovat osallisia siihen tavalla tai toisella, niihin, jotka ovat sodassa mukanaolleiden jälkeläisiä, niihin, jotka seuraavat sotauutisia TV:stä, niihin, jotka kieltäytyvät kuulemasta enää yhdestäkään sodasta...

Toipuminen menneistä sodista ja nykyisistä sodista on avainasia, jotta voisimme rakentaa rauhaa ja päästä eroon ennakkoluuloistamme toisia ihmisiä kohtaan. Yhteys ja liittolaisuus ihmisten kesken, joilla on erilainen tausta, on oleellinen lähtökohta maailmalle, joka olisi oikeudenmukainen, rauhallinen ja mahdollinen jokaiselle. Olet tervetullut!

Tilaisuuden järjestää United to End Racism -ryhmä. Kallion nuorisotalo sijaitsee Hakaniemen metroaseman lähellä, Kolmas Linja 8.

Lisätietoja: Kaisli Syrjänen,

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia