Jalkapallon MM-kisat haastavat auttamaan | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Jalkapallon MM-kisat haastavat auttamaan

Kisat potkaistaan käyntiin 11.6. Etelä-Afrikassa. Niiden tiimoilta on käynnissä monenlaisia kampanjoita, joihin voi osallistua verkossa.

Kisat potkaistaan käyntiin 11.6. Etelä-Afrikassa. Niiden tiimoilta on käynnissä monenlaisia kampanjoita, joihin voi osallistua verkossa. 

1Goal-kampanjan tavoitteena on luoda kaikille maailman lapsille mahdollisuus koulunkäyntiin. Verkossa voi allekirjoittaa adressin, jolla kannustetaan maailman johtajia toimimaan asiassa.

Fair Play For Africa -kampanjalla  pyritään parantamaan afrikkalaisten, erityisesti lasten, naisten ja HIV/AIDS-potilaiden, terveydenhuoltoa. Sivuilla voi muun muassa allekirjoittaa vetoomuksen.  

Don't Drop the Ball on Aid kannustaa tekemään pallonpomputteluvideoita ja jakamaan ne sivustolla. Jos peliväline ei pysy hallussa, voi tyytyä allekirjoittamaan vetoomuksen köyhyyden poistamiseksi. 

International Labor Rights Forumin kampanjassa kiinnitetään huomiota jalkapallojen tekijöiden asemaan ja oikeuksiin. Netissä voi kirjoittaa sähköpostia kansainvälisen jalkapalloliiton FIFAn puheenjohtaja Sepp Blatterille.

Suomen Punaisen Ristin ja Suomen Palloliiton Pallo liikkeelle -kampanjalla kerätään varoja Etelä-Afrikan SPR:n nuorisotyölle. Sivustolla voi lahjoittaa rahaa kampanjaan tai haastaa kaverin osallistumaan.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia