F2F-varainhankkijoita ja tiiminvetäjiä Kirkon Ulkomaanavulle | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

F2F-varainhankkijoita ja tiiminvetäjiä Kirkon Ulkomaanavulle

Kirkon Ulkomaanapu etsii F2F-varainhankkijoita ja tiiminvetäjiä määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle toukokuu - elokuu 2010, voit hakea F2F-varainhankkijaksi sinulle sopivalta kuukaudelta.

Jos pidät ihmisten kanssa työskentelystä, kesäisestä ulkoilmasta ja mukavista työkavereista, sovit todennäköisesti F2F-varainhankkijan työhön.  Jos et pelkää lähestyä tärkeällä asialla tuntemattomia ihmisiä ja samalla oppia uusia asioita, liity iloiseen joukkoomme ja tee kesän työpaikasta itsellesi erinomainen kokemus.

Tiiminvetäjäksi hakevilta toivomme kykyä motivoida ja organisoida sekä huolehtia tiimin päivittäisistä toimista. Kokemus F2F-työstä katsotaan eduksi.

Toivomme, että pystyt työskentelemään 5 tuntia päivässä arkipäivisin, yleensä klo 12-17 välillä. F2F-varainhankkijan tuntipalkka on 10,24 € ja F2F-tiiminvetäjän 11,33 €. Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää.

Haemme työntekijöitä tällä hetkellä Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle ja Jyväskylään. Muistathan mainita hakemuksessa kaupungin jossa haluaisit toimia F2F-varainhankkijana.

Hakemukset osoitteeseen kausirekry(at)kirkonulkomaanapu.fi

Emme voi valitettavasti vastata puhelintiedusteluihin hakemusten suuren määrän vuoksi.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia