Yritysyhteistyön tiiminvetäjä / Head of Corporate Partnerships | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Yritysyhteistyön tiiminvetäjä / Head of Corporate Partnerships

Ilmoittaja

Pelastakaa Lapset ry

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Pelastakaa Lapset on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Tehtävänämme on toimia nopeana ja herkkänä lasten auttajana, joka kuuntelee lapsen ääntä ja saa sen kuuluville. Olemme osa Save The Children –järjestöä, joka toimii yli 120 maassa. Palveluksessamme työskentelee noin 300 ammattilaista.

Varainhankintatiimi kuuluu osaksi yli kahdenkymmenen hengen viestintä- ja varainhankintayksikköä. Varainhankinta vastaa järjestön yksityis-, yritys- ja säätiövarainhankinnasta, joiden tuotoilla rahoitetaan Pelastakaa Lapset ry:n työtä hädänalaisten lasten auttamiseksi kotimaassa ja maailmalla.

Haemme nyt

Keskustoimistollemme Helsinkiin

YRITYSYHTEISTYÖN TIIMINVETÄJÄÄ / HEAD OF CORPORATE PARTNERSHIPS

Yritysyhteistyön tiiminvetäjänä hoidat Pelastakaa Lapset ry:n yritysyhteistyötä keskeisimmässä yritysvarainhankinnan roolissamme. Toimit pienen yritys- ja säätiövarainhankintatiimin esihenkilönä vastaten yritys- ja säätiövarainhankinnan strategisesta suunnittelusta, prosessien kehittämisestä, budjetoinnista ja asettamiesi tavoitteiden mukaisesta operatiivisesta toteutuksesta yhteistyössä kumppaneidemme ja järjestömme osaavien ammattilaisten kanssa.

Kehität ja hoidat järjestömme yritysyhteistyön toimintamalleja ja kumppaniverkostoa osana järjestömme globaalia ja pohjoismaista yritysvarainhankkijoiden ammattikuntaa. Toimit yritysvarainhankinnan Key Account Managerina erityisesti kotimaan työstämme kiinnostuneiden ja pohjoismaissa toimivien yritysten parissa, ja tuet muita yritys- ja säätiöyhteistyötä tekeviä työntekijöitämme.

Olet keskeisessä roolissa järjestömme jo legendaariseksi muotoutuneessa joulukeräyksessä, jonka tuloksellisessa ytimessä on yrityskeräys, sekä vastaat muissa järjestömme keskeisissä kampanjoissa yrityssegmentille kohdennetuista toimenpiteistä. Työparinasi kampanjoiden toteutuksessa on raudankovien ja suurella sydämellä varustettujen ammattilaisten monialainen tiimi.

Sinulla on tehtävään soveltuva (mieluiten) ylempi korkeakoulututkinto. Takanasi on jo useampi vuosi työtä yritysvarainhankinnan parissa tai olet muutoin raudankova B2B sektorin myynnin-, markkinoinnin ja suhdetoiminnan ammattilainen. B2B myynti- ja markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteutus, yritysyhteistyön ja -suhdetoiminnan strateginen ja operatiivinen kehitys, budjettien hallinta ja tulostavoitteellisuus ovat sinulle tuttua ja mielekästä työsarkaa.

Sinulla on olemassa olevaa kokemusta esihenkilötyöskentelystä tai olet työsi kautta vastannut projekteista tai kampanjoista, joissa olet suunnitellut ja ohjannut myös muiden henkilöiden työtä menestyksekkäästi. Tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten ja verkostojen kanssa, ja haluat ammentaa tätä osaamistasi päivittäisessä työssäsi.

Olet taitava viestijä (suomi, englanti, ruotsi mukava lisä), joka pystyy pitämään esityksiä niin livenä kuin videopuhelussa, ja pitää myös kynää sujuvasti käsissään. Sinulla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia, suunnitella työnjakoa, huomioida niin omia kuin kumppaneiden tavoitteita, siedät painetta, ja nautit eteenpäin vievästä kehittämisestä ja innovoinnista. Haluat tehdä työtä lasten hyväksi juuri meidän järjestössämme ja erityisesti yritysvarainhankinnan sektori on osa sinun tulevaisuuttasi.

Tarjoamme sinulle erittäin keskeisen roolin kehittää ja viedä eteenpäin Pelastakaa Lasten yritys- ja säätiövarainhankintaa, ja sitä kautta mahdollistat parempaa elämää lukemattomille lapsille niin Suomessa kuin maailmalla. Saat työkaveriksesi upeita varainhankinnan, viestinnän ja ohjelmatyön ammattilaisia, jotka tekevät työtä suurella ammattitaidolla ja halulla auttaa maailman lapsia. Kuulut viestintä- ja varainhankintayksikön esihenkilöistä koostuvaan V&V-johtoryhmään, joka yhdessä ohjaa ja suunnittelee työntekoa ja -hyvinvointia yli 20 hengen osaavalle ammattilaiskaartille.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja yhteistyössä toimintojemme ammattilaisten, oman tiimisi ja sektorisi johtajan kanssa pystyt vaikuttamaan vahvasti vastuualueesi kehittämiseen. Yritysvarainhankinnalle on vuosien saatossa luotu järjestössämme ja koko Suomen varainhankintamarkkinalla erittäin vankka ja menestyksekäs pohja, joten pääset jatkamaan erinomaisesti aloitettua työtä. Työsi tulokset konkretisoituvat järjestömme kautta autettavien lasten elämässä.

Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut arvoihimme ja siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia – sitä haluamme uuden kollegammekin pitävän arvossa.

Yksikkömme toimipiste on Koskelantiellä Helsingissä, mutta tiimimme tekee yhteisin, joustavin pelisäännöin töitä hybridinä – työvälineemme ja -kulttuurimme tukevat erinomaisesti etätyön tekoa.

Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa sopimuksen mukaan, täytämme paikan niin pian kuin mahdollista. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi tämän linkin kautta heti tai viimeistään 17.8.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi viestinnän ja varainhankinnan johtaja Sanna Kuusisto puh. 045 104 6633. Tavoitat hänet parhaiten to 28.7. klo 9-11, ma 1.8. klo 14-16, to 4.8. klo 9-11, ti 9.8. klo 12-14 tai to 11.8. klo 12-14.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.