Yritysvarainhankkija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Yritysvarainhankkija

Ilmoittaja

Pelastakaa Lapset ry

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Yritysvarainhankkijana hoidat ja kasvatat Pelastakaa Lasten yritysyhteistyötä erilaisten asiakkuuksien ja yrityssegmenttien osalta. 

Pelastakaa Lapset on kansainvälisesti vaikuttava lapsen oikeuksia edistävä järjestö, laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Olemme nopea lasten auttaja, joka kuuntelee lapsen ääntä ja saa sen kuuluville. Osana Save the Children -järjestöä toimimme yli 120 maassa. Suomessa palveluksessamme työskentelee noin 300 ammattilaista. 

Varainhankintatiimi kuuluu osaksi yli kahdenkymmenen hengen viestintä- ja varainhankintayksikköä. Varainhankinta vastaa järjestön yksityis-, yritys- ja säätiövarainhankinnasta, joiden tuotoilla rahoitetaan Pelastakaa Lapset ry:n työtä hädänalaisten lasten auttamiseksi kotimaassa ja maailmalla.

Haemme nyt keskustoimistollemme Helsinkiin yritysvarainhankkijaa.

Yritysvarainhankkijana hoidat ja kasvatat Pelastakaa Lasten yritysyhteistyötä erilaisten asiakkuuksien ja yrityssegmenttien osalta. Olet toteuttamassa niin yrityksille suunnattua markkinointia, sopimusneuvotteluja kuin sopimusvelvoitteiden toteutusta.

Vastaat sinulle nimettyjen yritysasiakassuhteiden hoidosta ja kehittämisestä sekä etsit aktiivisesti uusia yrityksiä mukaan tukemaan toimintaamme. Kehität yritysasiakassegmenttisi osalta varainhankintamme prosesseja ja suunnitelmia, toimeenpanet luomaasi suunnitelmaa uusien yrityskumppaneiden hankkimiseksi sekä sitoutat nykyisiä kumppaneita entistä paremmin.

Toteutat muun muassa valtakunnallisesti tunnetun ja menestyksekkään Anna lahjaksi tulevaisuus -yritysjoulukeräystä yhdessä koko varainhankintatiimin kanssa sekä tuet humanitaaristen kriisien ja konfliktien kampanjoittemme toteutusta. Olet mukana kehittämässä asiakaspolkujamme, luot vaikuttavia sisältöjä niin uutiskirjeisiin, artikkeleihin, verkkosivuille kuin someen.

Sinulla on tehtävään soveltuva (mieluiten) ylempi korkeakoulututkinto. Takanasi on jo muutama vuosi työtä yritysvarainhankinnan parissa tai olet muutoin vahva B2B sektorin myynnin-, markkinoinnin ja suhdetoiminnan ammattilainen. Osaat kuunnella asiakasta ja löytää molempien osapuolten kannalta parhaat ratkaisut. Uusasiakashankinta, asiakassuhteiden hoito, kampanjoiden ja markkinoinnin suunnittelu (erityisesti B2B) ja tulostavoitteellisuus ovat sinulle tuttua ja mielekästä työsarkaa. Olet taitava viestijä suullisesti ja kirjallisesti (suomi, englanti, ruotsi mukava lisä) ja tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Haluat tehdä työtä lasten hyväksi juuri meidän järjestössämme ja erityisesti yritysvarainhankinnan sektori on osa sinun tulevaisuuttasi.

 

Tarjoamme sinulle uutta yritysvarainhankkijan paikkaa arvostetussa ja erittäin hyvämaineisessa lastensuojelujärjestössä. Työsi kautta mahdollistamme parempaa elämää lukemattomille lapsille niin Suomessa kuin maailmalla. Saat työkaveriksesi upeita varainhankinnan, viestinnän ja ohjelmatyön ammattilaisia, jotka tekevät työtä suurella ammattitaidolla ja halulla auttaa maailman lapsia. Kuulut osaksi yritys- ja säätiövarainhankinnan tiimiä, joka vastaa yritys- sekä säätiövarainhankinnasta. Teemme tiivistä yhteistyötä koko varainhankinta- ja viestintätiimin sekä eri yksiköiden kanssa.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja yhteistyössä toimintojemme ammattilaisten, oman tiimisi ja sektorisi vastuujohtajien kanssa pystyt vaikuttamaan vastuualueesi kehittämiseen. Työsi tulokset konkretisoituvat järjestömme kautta autettavien lasten elämässä.

Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut arvoihimme ja siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia – sitä haluamme uuden kollegammekin pitävän arvossa ja olevan mukana luomassa.

Yksikkömme toimipiste on Koskelantiellä Helsingissä, mutta tiimimme tekee yhteisin, joustavin pelisäännöin töitä hybridinä – työvälineemme ja -kulttuurimme tukevat erinomaisesti etätyön tekoa.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. 

Tehtävä on vakinainen ja toivomme valitun henkilön aloittavan 14.8. tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on yksityisen TES-sopimuksen mukainen, taso määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää 28.5.23 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Täytämme paikan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa yritysyhteistyön tiiminvetäjä Johanna Mäkelä puh. 040 529 4475. Tavoitat hänet parhaiten maanantaina 15.5. klo 15–16, tiistaina 23.6. klo 9–10 tai torstaina 25.6. klo 15–16.

Hae paikkaa