Työpaikat

Yhteyspäällikkö

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Etsimme Naisten Pankille yhteyspäällikköä suunnittelemaan ja toteuttamaan Naisten Pankin markkinointiviestintää ja varainhankintaa sekä fasilitoimaan ja tukemaan vapaaehtoisverkoston toimintaa.

Yhteyspäällikön tehtäviin kuuluu:

  • suunnitella ja toteuttaa Naisten Pankin markkinointiviestintää

  • suunnitella ja toteuttaa Naisten Pankin varainhankintaa

  • yhteydet valtakunnalliseen vapaaehtoisverkostoon ja sen työryhmiin

  • koordinoida viestintää hanketyön tuloksista lahjoittajille

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vahva markkinointiviestinnän ja varainhankinnan ammattitaito ja kokemus ja haluat edistää Naisten Pankin varainhankintaa; inspiroidut ihmisistä ja ymmärrät vapaaehtoisuuden mahdollisuudet ja voiman. Olet sosiaalisesti taitava, yhteistyökykyinen ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu tiimityöntekijä. Tehtävä edellyttää sosiaalisen median ja verkkoviestinnän välineiden hyvää hallintaa. Kokemus vapaehtoisverkostojen toiminnasta ja toiminnan organisoimisesta on edellytys tehtävän hyvälle hoitamiselle.

Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, sujuva englannin kielen taito on edellytys, ruotsin kielen taidosta on etua. Ymmärrys kehitysyhteistyöstä on sekin eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän. Meillä sinua odottavat hyvä työyhteisö sekä mukavat ja osaavat työtoverit. Toimipisteemme sijaitsee viihtyisissä tiloissa Helsingin Etelärannassa. Tarjoamme mm. kattavan työterveyshuollon, joustavan työajan, mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön sekä monipuolisia koulutusmahdollisuuksia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, alkaa sopimuksen mukaan viimeistään huhtikuussa 2020 ja sijoittuu KUA:n Helsingin toimistoon. Palkkaus perustuu Kirkon Ulkomaanavun palkkausjärjestelmään. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Lisätietoja tehtävästä ja tiedustelut: sidosryhmäpäällikkö Asta Turtiainen 050 566 6278 14.2. klo 13–15 ja 19.2. klo 15–16.30. Hakuaika tehtävään päättyy 1.3. ja haastattelut ovat viikolla 10.

Hae tehtävää linkistä avautuvalla hakulomakkeella. 

Naisten Pankki tukee hauraassa asemassa olevien naisten ammatillista koulutusta, yrittäjyyttä ja tasa-arvon toteutumista Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Voimavaranamme ovat aktiiviset vapaaehtoiset, tärkeät lahjoittajat ja vastuulliset yrityskumppanit. Naisten Pankin varoja hallinnoi ja hankkeet ja varainhankintaa toteuttaa Kirkon Ulkomaanapu.

Kirkon Ulkomaanapu sr on Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon ja tekee työtä taatakseen maailman köyhimmille ihmisille elämän perusedellytykset sekä kampanjoi ihmisarvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Kannustamme päteviä ja kiinnostuneita henkilöitä iästä, sukupuolesta, uskonnosta tai etnisestä taustasta riippumatta hakemaan tehtävää. 

Jätä hakemus

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.