Työpaikat

Yhteyspäällikkö

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Haemme yhteyspäällikköä hoitamaan Kirkon Ulkomaanavun  varainhankinnallisia suhteita evankelis-luterilaisen kirkon seurakuntiin.

Yhteyspäällikön tehtäviin kuuluu:

  • ylläpitää ja kehittää varainhankinnallisia yhteyksiä seurakuntiin ja seurakuntayhtymiin
  • toimia KUA:n teologisena asiantuntijana seurakuntien ja hiippakuntien kanssa tehtävässä yhteistyössä
  • osallistua KUA:n teologisten sisältöjen tuottamiseen
  • osallistua kirkollisen sidosryhmätyön kehittämiseen ja toteuttamiseen

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää teologista koulutusta sekä kokemusta papin työstä evankelis-luterilaisessa seurakunnassa ja sidosryhmäsuhteiden hoitamisesta. Markkinoinnin ja varainhankinnan kokemus on etu. Etsimme sinua, joka olet kokenut verkostoituja, erinomainen tiimipelaaja ja sujuva kommunikoija, tunnet evankelisluterilaisen kirkon rakenteet, toiminnan ja toimintakulttuurin, suhtaudut uusiin haasteisiin positiivisesti ja kykenet tuottamaan teologisia sisältöjä KUA:n työhön. Yhteyspäällikkönä työskentelet osana Kirkon Ulkomaanavun sidosryhmätyön yksikköä, joka vastaa KUA:n suhteista seurakuntiin ja hiippakuntiin sekä koordinoi vapaaehtoisverkostojen toimintaa Suomessa.

Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa; sujuva ruotsin kielen taito on etu. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän. Meillä sinua odottavat hyvä työyhteisö sekä mukavat ja osaavat työtoverit. Toimipisteemme sijaitsee viihtyisissä tiloissa Helsingin Etelärannassa. Tarjoamme mm. kattavan työterveyshuollon, joustavan työajan sekä etätyö-ja koulutusmahdollisuuksia.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, alkaa sopimuksen mukaan viimeistään maaliskuussa 2019 ja sijoittuu KUA:n Helsingin toimistoon. Palkkaus perustuu Kirkon Ulkomaanavun palkkausjärjestelmään. Tehtävässä on 4 kk:n koeaika.

Lisätietoja tehtävästä ja tiedustelut: sidosryhmäpäällikkö Asta Turtiainen 050 566 6278 10.1. klo 9–11 ja 17.1. klo 13–15. Hakuaika tehtävään päättyy 27.1. ja haastattelut ovat viikolla 6.

Hae tehtävään linkistä avautuvalla lomakkeella 27.1. mennessä.

Kirkon Ulkomaanapu (KUA) on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö ja toiseksi suurin humanitaarisen avun antaja. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon ja tekee työtä taatakseen maailman köyhimmille ihmisille oikeuden toimeentuloon, koulutukseen ja rauhaan. KUA:lla on työntekijöitä 13 ohjelmamaassa n. 250 ja Suomessa 100.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.