Työpaikat

Viestintäsuunnittelija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Jyväskylä
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2 500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi.

Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitoksella on haettavana

Viestintäsuunnittelijan tehtävä ajalle 24.6.2019 (tai sopimuksen mukaan) - 31.12.2020.

Yhteiskunnallisten muutosprosessien tutkimukseen erikoistunut Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos on yksi johtavia yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen yksikköjä Suomessa. Vahvuuksiamme ovat tutkimuksen korkea laatu, hyvä kansainvälinen maine, aktiivinen osallistuminen yhteiskunnalliseen keskusteluun, kannustava ympäristö ja opiskelijatyytyväisyys.

Viestintäsuunnittelijan tehtävä sijoittuu UniPID-verkostoon (Finnish University Partnership for International Development), joka on suomalaisten yliopistojen yhteistyöverkosto ja jota koordinoidaan Jyväskylän yliopiston Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitoksella. UniPID vahvistaa yliopistojen globaalia vastuuta edistämällä kansainvälisiin kehityskysymyksiin kohdistuvaa tieteidenvälistä koulutusta ja tutkimusta sekä yliopistojen yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja kumppanuuksia.

Viestintäsuunnittelija työskentelee osana UniPID:n dynaamista ja sitoutunutta tiimiä projektipäällikön alaisuudessa.

Tehtävässä painottuvat UniPID-verkoston ulkoisen viestinnän kehittäminen ja toteutus. Viestintäsuunnittelija tuottaa mielenkiintoisia ja innovatiivisia viestintämateriaaleja ja sisältöjä UniPID:n verkkosivustolle, sosiaaliseen mediaan, uutiskirjeisiin ja muihin viestintäkanaviin.

Viestintäsuunnittelija tukee UniPID:n opetukseen liittyvää toimintaa. Hän koordinoi UniPID:n verkko-opetusohjelmaa ja kehittää sen sisältöjä yhdessä UniPID:n johtoryhmän ja verkko-opinto-ohjelman lehtorin kanssa, hoitaa verkko-opetukseen liittyviä hallinnollisia tehtäviä, kuten opiskelijoiden ja opettajien kyselyihin vastaaminen ja erilaisten tietokantojen ylläpito. Viestintäsuunnittelija hoitaa verkko-opintokokonaisuuteen liittyvän tiedotuksen.

Viestintäsuunnittelija osallistuu myös muiden kehitystutkimuksen maisteri- ja jatko-opiskelijoille liittyvien palvelujen, kuten maisteripalkinnon jakamisen ja erilaisten työpajojen ja tapahtumien, toteutukseen. Tarpeen mukaan viestintäsuunnittelija osallistuu myös muuhun UniPID:n toimintaan.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

-kokemusta erilaisista viestinnän ja hallinnon tehtävistä;

-erinomaisia kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja;

-erilaisten viestintävälineiden käytön hallintaa ja kokemusta sisällön tuottamisesta muun muassa sosiaaliseen mediaan

-sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Arvostamme lisäksi

-kiinnostusta kestävän kehityksen ja globaalin vastuun kysymyksiin

-innostusta, motivaatiota ja halua oppia

-itsenäistä työotetta, mutta samalla myös tiimityötaitoja

-halua työskennellä monikulttuurisessa ympäristössä

-medianomin tai vastaavaa tutkintoa.

Viestintäsuunnittelijan tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön tehtävien vaativuustason MV07 (2256,36 €/kk)perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 6–50 prosenttia tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa 23-24.5.2019 projektipäällikkö Anja Onali, puh. +35 (0)40 1811 928, sähköposti: anja.k.onali@jyu.fi

Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää:

1. Vapaamuotoinen hakemuskirje.

2. Ansioluettelo (CV)

Hakemus tulee jättää viimeistään 4.6.2019 sähköisellä hakulomakkeella.

Information in English

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.