Työpaikat

Viestintäpäällikkö

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Etsimme Amnesty Internationalin Suomen osastoon viestintäpäällikköä vuoden määräaikaiseen tehtävään 1.8.2020–31.7.2021 (opintovapaasijaisuus). Tarjoamme sinulle tehtäväksi kansainvälisen ihmisoikeusjärjestön Suomen osaston viestinnän ja kampanjoinnin johtamisen ja kehittämisen.

Viestintäpäällikkö vastaa järjestön media- ja verkkoviestinnästä, kampanjaviestien suunnittelusta ja niiden kohderyhmien valinnasta sekä aktivismin järjestämisestä. Hän toimii seitsemän hengen tiimin esihenkilönä, ja johtoryhmän jäsenenä hän on mukana kehittämässä koko Suomen Amnestyn toimintaa ja laatimassa sille uutta strategiaa syksyn aikana.  Tartumme tänä ja ensi vuonna uusiin temaattisiin kokonaisuuksiin ja haemme niiden kautta uusia yleisöjä. Tehtävään kuuluu yhteistyötä Amnestyn kansainvälisen sihteeristön ja muiden osastojen kanssa.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • aikaisempaa kokemusta järjestö- tai kampanjaviestinnästä
  • hyvää ymmärrystä digitaalisesta mediasta
  • kokemusta niin uutistyöstä kuin markkinointiviestinnästä
  • esihenkilökokemusta
  • projektinhallintaosaamista sekä kykyä strategiseen suunnitteluun
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on etu.

Palkkaus työsuhteen alussa  3683–4051 e/kk riippuen aikaisemmasta työkokemuksesta, työaika 36,25 h/viikko.

Lisätiedot tehtävästä: toiminnanjohtaja Frank Johansson, p. 050 367 6311.

Hakemukset viimeistään ke 15.4.2020 osoitteeseen rekrytointi@amnesty.fi. Hakemuksen otsikkoon tunnus ”viestintäpäällikkö”.

Amnesty painottaa toiminnassaan yhdenvertaisuutta. Toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä, eri sukupuolia edustavilta sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvilta henkilöiltä.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.