Työpaikat

Viestintäpäällikkö (sijaisuus)

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK hakee viestintäpäällikön sijaista Helsinkiin. ajalle 1.10.2019–31.8.2020. Työssä voi aloittaa jo syyskuussa.

SASK on suomalaisen ammattiyhdistysliikkeen ihmisoikeus- ja kehitysyhteistyöjärjestö. SASK toimii Aasiassa, Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa tukien kumppanijärjestöjen toimintaa työntekijöiden oikeuksien parantamiseksi.

Viestintäpäällikkö vastaa SASKin viestinnän kokonaisuudesta osana kahden hengen tiimiä sekä toimii verkkosivujen päätoimittajana. Hänen vastuullaan on mm. sosiaalinen media sekä viestinnällinen yhteistyö jäsenjärjestöjen ja muiden sidosryhmien kanssa. Hän toimii osana SASKin johtoryhmää.

Valituksi tulevalta hakijalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja/tai vähintään kolmen vuoden kokemusta organisaatioviestinnästä sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Edellytämme myös sujuvaa kynää sekä kokemusta verkkosivujen toimittamisesta ja kuvankäsittelystä. Tehtävässä menestymiseksi tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja tietoteknisiä taitoja, innovatiivisuutta, ripeää työotetta sekä kykyä pitää käsissä monia lankoja. Arvostamme ammattiyhdistysliikkeen ja kehitysyhteistyön tuntemusta sekä kokemusta viestinnällisestä kampanjoinnista.

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan ke 28.8.2019 mennessä osoitteeseen janne.ronkainen@sask.fi. SASKin toiminnanjohtaja Janne Ronkainen vastaa tiedusteluihin ma 26.8. klo 14–15, p. 040 776 8557.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.