Työpaikat

Viestintäkoordinaattori

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kansainvälinen toimija, ulkoministeriön ohjelmatukijärjestö ja Suomen suurimpia kehitysyhteistyöjärjestöjä. Suomen Lähetysseura tekee pitkäjänteistä ihmisoikeusperustaista työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo 160 vuotta. Toimimme noin 30 maassa yli sadan kumppanikirkon ja -järjestön kanssa.

Organisaation kehittämisen takia haemme vakituiseen työsuhteeseen osaavaa viestintäkoordinaattoria.

Lähetysseuran viestintä julkaisee Suomen vanhinta edelleen ilmestyvää aikakauslehteä, Lähetyssanomia, tuottaa sisältöjä verkkosivustoille ja sosiaalisen median kanaville, tuottaa julkaisuja, tekee mediayhteistyötä, kouluttaa ja tukee viestinnällisesti Lähetysseuran strategisten tavoitteiden toteutumista. Viestintäkoordinaattorin tehtäviin kuuluu viestinnän työn tukeminen monipuolisesti.  

Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä, aktiivista ja myönteistä työotetta, halua oppia uutta ja innostusta tehdä Lähetysseuran arvojen mukaista työtä. Sinulla on hyvä suomen kielen taito, sujuva kynä, organisointikykyä ja osaat päivittää verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia sekä mm. ylläpitää Lähetysseuran kuvapankkia. Arvostamme myös video-osaamista ja visuaalista silmää. Hallinnolliset tehtävät ja sihteerin tehtävät hoidat täsmällisesti eikä käytännön tekeminen ole sinulle vierasta vaan mielekäs osa työtä.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan kehitysyhteistyöympäristössä, asiantuntevan ja hyvähenkisen työyhteisön jäsenyyden, modernit työtilat sekä hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet.

Tehtävä alkaa 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 20.10.2019 mennessä osoitteessa https://bit.ly/2rab2aG

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Laura Häkli ma 7.10. klo 9–11, p. 040 6288 111.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.