Työpaikat

Viestintäassistentti

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko olla mukana kehittämässä viestintää pakolaiskysymysten näköalapaikalla? Haluatko olla osa huipputiimiä? Haemme nyt osaavaa ja määrätietoista assistenttia viestintä- ja markkinointiyksikköömme!

Assistenttina työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset viestinnän, markkinoinnin ja vaikuttamisen tehtävät. Työskentelet tiiviisti vaikuttamisen ja pakolaisasioiden asiantuntijamme kanssa. Pääset osallistumaan erilaisiin viestinnän ja vaikuttamisen tehtäviin, kuten sisällöntuotantoon, mediatyöhön sekä päättäjätapaamisten ja kampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen. Sinulla tulee olemaan keskeinen rooli Suomen Pakolaisavun tulevien vaalikampanjoiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Ammatillisen kehittymisesi tueksi tarjoamme mentorin.

Edellytämme hakijoilta:

 • Kiinnostusta pakolais-, siirtolais- ja kehityskysymyksiin
 • Poliittisen järjestelmän ymmärrystä
 • Kokemusta viestinnästä ja/tai vaikuttamisesta
 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
 • Kykyä sujuvaan kirjalliseen ilmaisuun
 • Oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä ja tehokasta työotetta

Lisäksi arvostamme:

 • Kokemusta järjestötyöstä
 • Yhteiskunnallisia verkostoja
 • Kokemusta median kanssa toimimisesta
 • Aiempaa kokemusta viestintä- tai vaikuttamistehtävistä
 • Kielitaitoa (ruotsi, englanti)
 • Soveltuvaa koulutusta (esim. yhteiskuntatieteet, oikeustieteet)
 • Valmiutta työskennellä joustavasti ja tarvittaessa myös viikonloppuisin

Tulet työskentelemään tässä mielenkiintoisessa tehtävässä toimistollamme Helsingin Vallilassa. Tehtävään on saatu rahoitus Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) Paikka auki! -ohjelmasta. Ohjelma edellyttää, että tehtävään valittavan henkilön tulee olla alle 30-vuotias työtön työnhakija tai osatyökykyinen (ei ikärajoitusta). Erityistä koulutustasovaatimusta tehtävään ei ole. Paikka auki! -ohjelman luonteesta johtuen tehtävä on 12 kuukauden määräaikaisuus. Työ alkaa elokuussa sopimuksen mukaan. Tehtävään sovelletaan Suomen Pakolaisavun palkkausjärjestelmän mukaista palkkausta.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.6.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)pakolaisapu.fi, viestin otsikoksi ”Viestintäassistentti”. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa asiantuntija Ida Schauman puhelimitse (puh. 040 560 0772) pe 8.6. klo 10–12 ja ma 11.6. klo 10–12.

Suomen Pakolaisapu on vuonna 1965 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton suomalainen kansalaisjärjestö ja oman alansa näkyvä asiantuntija. Pakolaisapu tukee pakolaisia ja siirtolaisia toimimaan aktiivisesti arjessa ja yhteiskunnan jäseninä sekä edistää heidän oikeuksiensa toteutumista. Suomessa Pakolaisapu on YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:n virallinen edustaja pakolaisasioiden tiedotuksessa. Siirtolaisten ja pakolaisten kotoutumisen tukemiseen keskittyvän Suomen työn lisäksi Pakolaisapu tekee kehitysyhteistyötä pitkittyneissä pakolaistilanteissa Ugandassa, Liberiassa ja Myanmarissa.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.