Työpaikat

Viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haluatko olla mukana reippaassa porukassa kehittämässä uudenlaista digitaalista järjestöjen Hyvä kysymys-palvelualustaa ja markkinoimassa sitä kansalaisille?

Hyvä kysymys on Väestöliiton ylläpitämä verkkopalvelu, joka auttaa ihmisiä löytämään ratkaisuja mieltä askarruttaviin elämäntilanteisiin, maksutta, helposti ja nimettömänä. Tarjoamme hyvinvointi- ja ihmissuhdetietoa sekä palveluja nuorille, aikuisille, pareille, perheille ja ikäihmisille. Väestöliiton rinnalla sivustolla toimii jo 36 kumppanijärjestöä. Vuoden 2020 aikana Hyvä kysymys – verkkopalvelu lanseerataan ja tehdään kansalaisille tunnetuksi.   

Haemme uuteen verkkopalveluumme osaavaa, tehokasta ja luovaa asiantuntijaa vastaamaan hankkeen viestinnästä ja markkinoinnista sekä kumppanijärjestöille ja Väestöliiton henkilöstölle suunnatusta pääkäyttäjäkoulutuksesta.

Asiantuntijan tehtäviin kuuluvat kaikki Hyvä kysymys-verkkopalvelun viestintä- ja markkinointitoimenpiteet sekä niiden muokkaaminen ja kehittäminen vuoden 2020 aikana. Odotamme myös uudenlaisia, innovatiivisia ideoita ja ratkaisuja markkinointiin. SEO, SEM ja GDN display ovat osa työtehtäviä. Viestinnän ja markkinoinnin tuloksia seurataan erilaisen analytiikan avulla.

Asiantuntija valmistelee Hyvä kysymys-verkkopalvelun pääkäyttäjäkoulutukset ja toimii kouluttajana yhdessä työparin kanssa.  

Odotamme valittavalta henkilöltä ammattikorkeakoulu tai korkeakoulututkintoa, työkokemusta viestinnästä ja markkinoinnista, digiympäristön hallintaa sekä hyvää suomen kielen taitoa. Hyvä ruotsin ja englannin kielitaito katsotaan eduksi. Ymmärrys ja osaaminen verkkopalveluiden teknisestä kehittämisestä ovat eduksi sekä hakukoneoptimoinnin, -markkinoinnin ja google analyticsin tunteminen tärkeää. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn luotettavassa asiantuntijajärjestössä ja perheystävällisessä työyhteisössä. Asiantuntija työskentelee osana Väestöliiton tiedonhallinta- ja viestintätiimiä projektipäällikön ja sen muiden työntekijöiden rinnalla.

Työhaastattelut toteutetaan 17.12. ja 19.12. Asiantuntijan työtehtävä alkaa 7.1.2020 ja on määräaikainen vuoden 2020 loppuun. Työtehtävää koskevat kysymykset voi esittää 5.12. ja 9.12. klo 9–12 välisenä aikana projektipäällikkö Juulia Ukkonen-Wallmeroth:lle p. 040-1801123. Hakemukset palkkatoiveineen tulee toimittaa 13.12.2019 klo 12:00 mennessä tästä.

Työpaikat

Taloushallinnon assistentti
Aluepäällikkö
Regional Finance and Administration Delegate (RFAD)
Toiminnanjohtaja (Varsinais-Suomen piiri)
Project Assistant
Project Coordinator
Koulu- ja oppilaitosyhteistyön koordinaattori
Finance and Events Officer
Tuloksellisen digimarkkinoinnin asiantuntija
Digitaalinen varainhankkija
Talous- ja sosiaalioikeuksien asiantuntija
Police Affairs Officer, Adviser on Police Reform
Monitoring Officer
Roving Finance Adviser
Country Director
JPO-tehtäviä: WHO, WFP, UN Women
Junior Professional Officer for the Safety + Health for All Flagship Programme (JPO)
JPO-tehtävä: UN75
Toiminnanjohtaja
Varainhankinnan tiimikoordinaattori
International Trade Center Junior Professional Officer (JPO)
Talousjohtaja
Ilmastoasiantuntija
Operations and Program Manager
JPO-tehtävä: IOM
Projektityöntekijä (opettaja/opettajaksi opiskeleva)
Kampanja- ja viestintäkoordinaattori
JPO-tehtäviä: UNICEF ja UNIDO
JPO-tehtäviä: UNCCD, UNDRR, OHCHR, OCHA
Talousjohtaja
Konsultti vaikuttamistyön ohjelman väliarviointiin
PME Coordinator

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.