Viestinnän asiantuntija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Viestinnän asiantuntija

Ilmoittaja

Pelastakaa Lapset ry

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Pelastakaa Lapset on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Tehtävänämme on toimia nopeana ja herkkänä lasten auttajana, joka kuuntelee lapsen ääntä ja saa sen kuuluville. Tällä hetkellä meillä Pelastakaa Lapsissa työskentelee noin 270 ammattilaista kotimaassa ja maailmalla. Olemme osa Save the Children -järjestöä, joka toimii yli 120 maassa. Tutustu järjestöömme osoitteessa www.pelastakaalapset.fi

Viestintätiimi on osa reilun kahdenkymmenen hengen viestintä- ja varainhankintayksikköä. Viestintätiimi vastaa järjestön strategisesta viestintävalmiudesta, tiedottamisesta ja mediasuhteista, järjestön printti- ja digitaalisista julkaisuista sekä järjestön verkkosivuista ja some-kanavista. Viestintätiimillä on keskeinen rooli järjestön kampanjoinnin toteuttamisessa, alan tapahtumiin osallistumisessa sekä koko järjestön brändin kehittämisessä.

Haemme nyt keskustoimistollemme Helsinkiin viestinnän asiantuntijaa (kansainvälinen toiminta).

Viestinnän asiantuntijana vastaat Pelastakaa Lapset ry:n kansainvälisen ohjelman viestinnän kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja toteutuksesta. Vastuullasi on viestintä niin kehitysyhteistyöstämme kuin viestintä humanitaarisissa kriiseissä.

Toimit tiiviissä yhteistyössä ohjelma-asiantuntijoiden ja viestintä- ja varainhankintayksikön ammattilaisten kanssa kehittäen kansainvälistä viestintäämme tavoitteellisesti.

Vastaat kansainvälisten toimintojen viestintäkokonaisuuden suunnittelusta ja kokeneena viestinnän ammattilaisena pystyt hahmottamaan viestinnälliset tarpeet kansainvälisen ohjelman tavoitteiden, rahoittajien vaatimusten, kohderyhmän ja järjestön viestintäkokonaisuuden huomioiden.

Painopisteenäsi on erityisesti monikanavainen sisällöntuotanto digitaalisissa ympäristöissä ja vastaat kampanjoiden viestinnällisestä suunnittelusta sekä onnistuneesta toteutuksesta. Osallistut kansainvälisten teemojen vaikuttamisviestintään sekä kumppanuus- ja hankeviestinnän suunnitteluun.

Rakennat tavoitteellisia viestintäsuunnitelmia, budjetoit ja kehität uusia ratkaisuja itsenäisessä roolissa. Ymmärrät suunnittelussa keskeisten ihmisten osallistamisen merkityksen ja pystyt innostamaan heidät mukaan.

Olet kokenut kehitysviestinnän tai kansainvälisten kysymysten osaaja, joka tuntee paloa globaaleihin kysymyksiin vaikuttamiseen viestinnän keinoin. Hienoa, jos tunnet humanitaarisen työn ja siihen liittyvän viestinnän perusperiaatteet.

Sinulla on kokemusta ja näkemystä viestintä- ja markkinointikampanjoiden operatiivisesta toteutuksesta, seurannasta, optimoinnista ja budjettihallinnasta, ja palat halusta toteuttaa viestintäkokonaisuuksia suunnittelusi pohjalta.

Olet erityisen taitava puhuttelemaan erilaisia yleisöjä. Sinulla on taitoja monikanavaisessa sisällöntuotannossa ja viestintä digitaalisissa ympäristöissä on erityinen vahvuutesi. Pystyt tuottamaan kullekin kohderyhmälle soveltuvaa sisältöä ja ymmärrät nykyaikaisen viestintäympäristön vaatimukset ja haasteet. Osaat löytää monimutkaisista kokonaisuuksista yleisöjä kiinnostavat tulokulmat.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Takanasi on jo useampi vuosi työkokemusta vastaavista työtehtävistä viestinnän, markkinoinnin tai kampanjoinnin parissa. Kohderyhmä- ja tuloslähtöinen viestinnän suunnittelu ja toteutus, sekä projektien ja budjettien hallinta ovat sinulle tuttua ja mielekästä työsarkaa.

Olet taitava viestijä suullisesti ja kirjallisesti (suomi, englanti, ruotsi mukava lisä) ja tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sosiaalisessa mediassa tapahtuva viestintä ja markkinointi ovat sinulle tuttuja. WordPress- ja SharePoint-osaaminen katsotaan eduksi, samoin kuvankäsittely-taittotaidot (Adobe Photoshop ja Adobe Indesign).

Sinulla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia, siedät painetta, nautit eteenpäin vievästä kehittämisestä ja saat ihmiset innostumaan mukaan.

Tarjoamme sinulle erittäin keskeisen roolin kehittää ja viedä eteenpäin viestinnällisesti Pelastakaa Lasten kansainvälistä ohjelmaa ja nostamaan rooliamme yhtenä maailman keskeisimmistä humanitaarisista toimijoista arvostetussa ja erittäin hyvämaineisessa lastensuojelujärjestössä. Saat työkaveriksesi upeita viestinnän, varainhankinnan ja hanketyön ammattilaisia, jotka tekevät työtä suurella ammattitaidolla ja halulla auttaa maailman lapsia.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja yhteistyössä toimintojemme ammattilaisten, kansainvälisen työn tiedottajan ja viestintäpäällikön kanssa pystyt vaikuttamaan vahvasti vastuualueesi kehittämiseen. Työsi tulokset konkretisoituvat järjestömme kautta autettavien lasten elämässä.

Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut arvoihimme ja siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia – sitä haluamme uuden kollegammekin pitävän arvossa.

Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi heti tai viimeistään 31.8.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi viestinnän ja varainhankinnan johtaja Satu Suontaa puh. +358 50 344 0242. Tavoitat hänet parhaiten 10.8. klo 15–16, 15.8. klo 13–14 tai 22.8. klo 13–14.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sekä harjoittelijoiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.

Hae Pelastakaa Lasten sivujen kautta