Työpaikat

Viestinnän asiantuntija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta.

Suomen UNICEF etsii kokenutta viestinnän osaajaa viestintä- ja markkinointitiimiin vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tule ottamaan haltuun näköalapaikka maailman johtavan lastenjärjestön viestinnän parissa! Viestinnän asiantuntijana tehtävänäsi on toteuttaa järjestömme ulkoista viestintää yleisölähtöisesti, tuloksellisesti ja modernin viestintä- ja markkinointikentän mahdollisuuksia hyödyntäen. Sinulla on vankkaa kokemusta monipuolisesta sisällöntuotannosta, viestinnän koordinoinnista sekä PR-työstä.

Toimit osana Suomen UNICEFin 12 hengen markkinointi- ja viestintätiimiä. Tiimimme tehtävänä on saada aikaan tuloksia maailman lapsille viestinnän, markkinoinnin ja varainhankinnan keinoin.

Olet dynaaminen ja markkinointihenkinen viestijä, joka rakastaa oppia uutta, omaksuu nopeasti laajoja kokonaisuuksia, ymmärtää olennaisen ja osaa tuottaa monipuolista viestintää erilaisille yleisöille. Olet vahva kirjoittaja, sinulta luonnistuu niin myyvät uutisjutut kuin napakat copy-tekstitkin. Hallitset sisällöntuotannon laajasti ja osaat myös graafisia ja/tai audiovisuaalisia taitoja. Tunnet mediakentän, osaat ylläpitää suhteita toimittajiin ja sinulla on kokemusta tapahtumien järjestämisestä. Olet vahvasti organisointikykyinen ja ratkaisukeskeinen ja sinulla on halua sekä kykyä kehittyä 

Edellytämme sinulta:

  • vahvaa kokemusta (vähintään 5 vuotta) relevantista viestinnän tehtävistä
  • vahvaa kirjoitustaitoa ja kokemusta sisällöntuotannosta
  • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen on etu tässä tehtävässä.
  • graafisia ja/tai audiovisuaalisia taitoja (vähintään joku seuraavista: InDesign, kuvankäsittely, käsikirjoitus, videointi ja editointi, podcastien toteutus)
  • kokemusta eri kohderyhmille suunnatun viestinnän suunnittelusta
  • erinomaista modernin viestintä-, PR- ja mediakentän ymmärrystä.
  • erinomaisia yhteistyö- ja tiimitaitoja
  • hyvää ymmärrystä ja aitoa kiinnnostusta toimialaamme ja työtämme kohtaan
  • viestinnän tai muun soveltuvan alan korkeakoulutusta

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Tarjoamme innostavan työn, jonka merkityksen tunnet joka päivä, sekä mukavat, pätevät ja sitoutuneet työkaverit. Toimistomme sijaitsee kehittyvässä Kalasatamassa, mutta pandemian aikana teemme töitä toistaiseksi ja pääsääntöisesti etänä.

Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävää 29.11. mennessä. Liitä mukaan hakemus, työnäytteitä sekä CV:si palkkatoivomuksineen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätiedusteluihin vastaa maanantaina 23.11 klo 14–15 ja keskiviikkona 25.11. klo 13–14 viestintäpäällikkö Laura Seppälä p. 050 3311886.

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

Hae paikkaa

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.