Työpaikat

Viestinnän asiantuntija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko olla mukana kehittämässä viestintää ja tekemässä mediatyötä pakolaiskysymysten näköalapaikalla? Haluatko olla tärkeä osa asiantuntijaorganisaatiota?

Haemme nyt kokenutta ja sujuvasanaista viestinnän asiantuntijaa vastaamaan Suomen Pakolaisavun ohjelmaviestinnästä ja tiedotuksesta. Mediatyö ja sidosryhmätyöskentely sekä järjestön edustaminen erilaisissa tilaisuuksissa on tärkeä osa työtäsi. Työlläsi varmistat, että viestimme kuuluu ja näkyy siellä, missä pitääkin. Vastuullasi on myös viestintäharjoittelijoiden ja -vapaaehtoisten päivittäinen työnohjaus. Tehtävässäsi sinua tukevat esimiehesi lisäksi järjestömme muut asiantuntijat, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä.

Edellytämme:

  • Useamman vuoden kokemusta vaativista viestinnän tehtävistä
  • Kiinnostusta ja/tai kokemusta kehitysyhteistyön ja/tai kotoutumisen teemoista
  • Erinomaisia kirjoitus- ja viestintätekniikan taitoja
  • Hyviä esiintymis- ja koulutustaitoja
  • Hyvää paineensietokykyä
  • Erinomaisia suomen ja englannin kielen taitoja

Tulet työskentelemään tässä monipuolisessa tehtävässä toimistollamme Helsingin Vallilassa. Me tarjoamme sinulle mukavan ja dynaamisen työyhteisön, kannustavan tiimin, joustavat työkäytännöt sekä lounas- ja virikeseteliedun. Tuemme myös työn ja yksityiselämän yhteensovittamista.

Tehtävään sovelletaan Suomen Pakolaisavun palkkausjärjestelmän mukaista palkkausta. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.3.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi, viestin otsikoksi ”Viestinnän asiantuntija”. Haastattelut pidetään torstaina 9.4.2020.

Lisätietoa tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointijohtaja Annika Nyman-Paajanen puhelimitse (p. 044 754 3298) ke 18.3. klo 11–12 sekä ti 24.3. klo 14–15.

Suomen Pakolaisapu on Suomen suurin pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Tuemme yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä kotoutumisessa ja vahvistamme toimivia väestösuhteita. Yli 50 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa.

Lisätietoja Suomen Pakolaisavusta: www.pakolaisapu.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.