Työpaikat

Viestinnän ammattilainen yritysyhteistyön tiimiin

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Haemme Suomen UNICEFin yritysyhteistyön tiimiin markkinointihenkistä viestinnän ammattilaista.

Tarjolla on ainutlaatuinen vakituinen viestijän pesti, jossa kestävän kehityksen kysymykset ja yritysmaailma kohtaavat.
 
Yritysyhteistyön tiimimme hankkii varoja yrityksiltä ja suurlahjoittajilta, edistää vastuullista liiketoimintaa ja hyödyntää yritysten osaamista kehitysongelmien ratkomisessa. Pääset mukaan rakentamaan uusia tapoja kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamiseksi jokaisen lapsen elämässä.  

Tunnet yrityskenttää ja sen erilaisia viestintäkanavia sekä kestävän kehityksen tavoitteita.  Olet markkinointihenkinen viestijä, joka rakastaa oppia uutta, omaksuu nopeasti laajoja kokonaisuuksia, ymmärtää olennaisen ja osaa tuottaa erityyppistä viestintää erilaisille yleisöille.  Olet ratkaisukeskeinen ja sinulla on halu sekä kyky kehittyä. Teet töitä ”can-do” -asenteella. Työskentelet itsenäisesti, mutta vielä paremmin tiimissä.

Työsi kattaa viestinnän laidasta laitaan.

Edellytämme

  • vähintään 5 vuoden relevanttia viestinnällistä työkokemusta
  • vahvaa digitaalisen viestinnän ymmärrystä ja taitto-osaamista
  • kestävän kehityksen tavoitteiden ymmärrystä
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • hiottua suomen kielen taitoa ja erinomaista englannin kielen taitoa
  • erinomaisia sosiaalisia taitoja

Arvostamme laaja-alaista työkokemusta erityisesti yksityissektorilta. Kirjallisen viestinnän lisäksi hallitset ainakin jonkin seuraavista taidoista: InDesign, kuvankäsittely, valokuvaus, videointi ja editointi. Erinomainen ruotsin kielen taito ei sekään ole pahitteeksi.

Tarjoamme innostavan työn, jonka merkityksen tunnet joka päivä, sekä erinomaisen mukavat, pätevät ja sitoutuneet työkaverit. Toimistomme sijaitsee kehittyvässä Kalasatamassa.

Lähetä meille tiivis hakemuksesi, CV ja muutama juttunäyte. Hakemuksen tulee olla meillä viimeistään 5.7. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti löydettyämme sopivan henkilön.

Lisätietoja saat yritysyhteistyön johtajalta Outi Mikkoselta 19.6. klo 13–14 ja 26.6. klo 9-–10, puh. 050 476 9999.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.