Työpaikat

Viestinnän ammattilainen

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Tule mukaan edistämään nuorten osallisuutta ja aktiivista maailmankansalaisuutta! Haemme Taksvärkin tiimiin viestinnän moniosaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 9.8.2021–30.9.2022 tiedottajan sijaiseksi. Tehtävässä pääset kehittämään ja toteuttamaan Taksvärkki ry:n viestintää ja kampanjoiden markkinointia.

Taksvärkki ry on vuodesta 1967 alkaen tukenut kehitysyhteistyöhankkeita, tehnyt globaalikasvatusta ja järjestänyt Taksvärkkikeräyksiä. Vuoden 2014 alusta alkaen olemme toimineet ulkoministeriön ohjelmatuen piirissä.

Globaalikasvatus näkyy vahvasti Taksvärkin viestinnässä. Edistämme yhdenvertaisuutta ja ihmisoikeuksia, ja kannustamme nuoria toimimaan aktiivisina maailmankansalaisina. Kampanjoissamme tuotamme painettua ja sähköistä materiaalia eri alustoille. Tiedottaja on mukana myös globaalikasvatusmateriaalimme ulkoasun ja jakelun suunnittelussa.

Työtehtävät ja vaadittava osaaminen

Tiedottajan sijaisen päätehtäviä ovat:

 • Taksvärkin sähköisen viestinnän hoitaminen ja kehittäminen (verkkosivut, sosiaalinen media, uutiskirjeet), 
 • sisällöntuotanto verkkosivuille ja verkkosivujen päivitys, 
 • Taksvärkki-kampanjoiden materiaalien suunnittelu ja nuorten osallistaminen sisällöntuotantoon, 
 • Taksvärkin sisäisen viestinnän kehittäminen (jäsenviestintä, yhteydet kansainvälisiin hankekumppaneihin, sisäinen tietohallinto), 
 • viestintäyhteistyöt, ulkoinen tiedotus ja mediasuhteet, 
 • some- ja hakukonemarkkinointi,
 • kuvankäsittely, valokuvaus ja pienimuotoiset taittotyöt.

Työtehtävissä käytetään mm. seuraavia työkaluja ja ohjelmistoja: WordPress ja Elementor, LianaMailer uutiskirje- ja ePressi tiedotepalvelut, Adobe Photoshop ja Indesign, Canva, Facebook Ads Manager, Google Ads sekä sosiaalisen median palvelut kuten Facebook, Instagram, Twitter ja YouTube.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, sekä osaamista, kokemusta ja näkemystä:

 • oikeusperustaisesta viestinnästä, 
 • kehityskysymyksistä ja kriittisestä globaalikasvatuksesta, 
 • järjestötyöstä, 
 • saavutettavuusvaatimuksista verkossa ja tekstitiedostoissa, 
 • työskentelystä nuorten kanssa 
 • ja että suomen kielen taitosi on erinomainen ja ruotsin kielen osaamisesi on tyydyttävä. Tehtävä vaatii myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Työtilat ja palkkaus

Työtä tehdään pääasiassa Taksvärkin toimistolla Helsingissä. Tällä hetkellä teemme etätyötä vallitsevan tilanteen ja kansallisten ohjeistusten mukaisesti. Helsingissä Hakaniemessä sijaitsevassa toimistossamme on puutteita esteettömyydessä.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Tehtävästä maksettava palkka määräytyy oman palkkajärjestelmämme pohjalta ja on kokemuksesta ja osaamisesta riippuen 2 850–3 200 €/ kk.

Hakuohjeet

Työsuhde on määräaikainen 9.8.2021–30.9.2022. Hakuaika tehtävään päättyy 20.6., ja haastattelut pidetään 23.6. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen lauri.peltonen@taksvarkki.fi.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolten edustajia, vammaisia sekä eri kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Tarjoamme mukavan ja tiiviin työyhteisön sekä mahdollisuuden oppia ja kehittää uutta kanssamme.

Toiminnanjohtaja Lauri Peltonen antaa tehtävästä lisätietoja puhelimitse. Voit soittaa torstaina 17.6. klo 15.00–16.00 puhelinnumeroon 040 848 0905. 

Tiedottaja Pamela Arslan antaa lisätietoja tehtävän teknisistä osaamisvaatimuksista. Voit soittaa torstaina 17.6. klo 16.00–17.00 puhelinnumeroon 050 5419 239.

www.taksvarkki.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.