Työpaikat

Viestijä ja markkinoija

Ilmoittaja
Työsuhdetyyppi
Osa-aikainen
Viimeinen hakupäivä

Haluatko olla mukana mukavassa porukassa markkinoimassa uutta digitaalista ihmissuhteiden vahvuutta ja hyvinvointia lisäävää digipalvelua?

Haemme uuteen verkkopalveluumme, hyvakysymys.fi, asiantuntijaa vastaamaan hankkeen viestinnästä ja markkinoinnista niin suurelle yleisölle kuin kumppanijärjestöillekin.

Voit olla opintojen loppuvaiheessa, vastavalmistunut tai jo hieman työkokemusta omaava. Tärkeintä on, että olet innostunut ja kiinnostunut tekemään työtä tämän tärkeän asian parissa. Työ on määräaikainen vuoden 2020 loppuun asti ja se on osa-aikainen, 4 päivää viikossa tai sopimuksen mukaan.

Odotamme myös uudenlaisia, innovatiivisia ideoita ja ratkaisuja markkinointiin. Sissimarkkinointi voi olla hyvä tapa viedä asiaa nuorten, vanhempien ja parien tietoisuuteen! Kaipaamme kuitenkin uusia ideoita sähköiseen ja printtimainontaan sekä ansaitun medianäkyvyyden saamiseen. 

Lue lisää ja laita hakemuksesi rohkeasti tulemaan tästä linkistä. Ehkä olet juuri se, jota etsimme! 

Hakemukset, CV ja palkkatoive 26.1.2020 mennessä.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.